Prijava

Ja sam protiv brisanja defki sa losim odnosom...cesto su to najbolje defke poslane u losem trenutku na sajt...kad je bilo dosta klinaca itd...ocena nije merilo kvaliteta...a ako je defka glupa, bez obzira na odnos, onda nek se brise!

ovako cini vukajliju bogatijom

mislim da je 24h vise nego dovoljno da se isprave greske u kucanju i slicno...

@Jurodivi, jebes demokratiju, mi smo stoka, nama treba diktator;)

"kaizene, vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe"

slažem se Soso da broj poena ne govori objektivno o kvalitetu defke, ali da li će ostati ili ne - neka o tome odluči Kreator. Radi se o tome da čovek sazreva i menja mišljenje o svojim nekadašnjim defkama, jer postaje osoba kvalitetnijeg razmišljanja. Što onda ne počistiti za sobom?

To je i ovako izvodljivo, naredjas 10-tak linkova i posaljes na temu na forumu za brisanje...dezurni mod odradi posao

ako nesto ovde funkcionise kako treba onda je to to:)

opet pitanje, u čemu je razlika ako bi to sam odradio kad bi imao mogućnost?

"Radi se o tome da čovek sazreva i menja mišljenje o svojim nekadašnjim defkama, jer postaje osoba kvalitetnijeg razmišljanja."
Lepo receno. I ja sam cistio za sobom, slao modovima na brisanje uglavnom defke koje su bile u plusu (ne nekom znacajnom, istina, ali u plusu) ako su mi izgledale glupe. I isto kao ti - neke defke nikad necu obrisati, makar zavrsile i u ne znam kakvom minusu.
Ali ipak, 24h je sasvim dovoljno za korigovanje, odnosno sklanjanje onoga sto je napisano.

@Jurodivi: razlika je u tome što su mnogi zloupotrebili tu opciju koja je postojala ranije.

Naime, čim bi se smorili od sajta, ili ih neko "naljutio" posegali su za tim aktom - brisanjem svih svojih definicija.

Vidim da se diskusija razvila u pravcu,kao da se mojim predlogom autorima daje mogućnost da obrišu čak i sve svoje definicije.

Moj predlog je jasan da se produži sa 24 na 72 sata. Za tri dana može se postaviti 15 definicija i ne verujem da će autori biti dušmani sami prema sebi pa postavljati 15 definicija i nakon tri dana ih sve obrisati. Nakon tog perioda (produženog) definicije prelaze u vlasništvo sajta kao što je to bilo i do sada.

Ne govorim o uvođenju prava autorima da u bilo kom momentu mogu obrisati sve svoje definicije.

Ja govorim o tehničkim i objektivnim razlozima koji autore odvoje od sajta.

Ja mislim da bi autori trebali triput da razmisle pre nego sto napisu nesto, a ne da kukaju da im je jedan dan malo da napisu nesto sto vredi...

Opet se slazem s 2panom. :)
Kuvajlija, ako neko zeli da izmeni svoju definiciju ispravljanjem stamparske greske ili parafraziranjem neke ideje, uvek moze da se obrati jednom od moderatora, koji ce mu to drage volje srediti. Medjutim, ocenjivanje gubi smisao ako mozes da bitno izmenis definiciju nakon 3 dana i dvadesetak datih glasova.

Odustajem. Zaključajte ili obrišite predlog.