Бендови и извођачи које највише мрзите

1. Смарачи мрзите само оне из свог жанра јел треба да вам се црта?

2. У кухињу!

3. Мирише сир, мирише сир и препећена ракија!

4. Još se samo bog drži van mržnje.
    Neka tako i ostane.

http://www.youtube.com/watch?v=gSo26rmChOQ

5. Moram opet reć - Metaliku mrzim...
    Mrzim i Ganse, nije ni kurac osta' od njih.. Poštovanje bakethedu što je svirao na njihovom zadnjem albumu, ali je album govno

6. Mrzim Black Sabbath jer imaju neke teško svarljive pjesme
    mrzim Green Day zato što su im većina starijih pjesama goli kurac
    mrzim Iron Maiden zato što rastežu pjesme i podosta pjesmama ima neki iritirajući zvuk
    mrzim Kaiser Chiefse zato što su više pop nego rok
    mrzim Motley Crue zato što imaju samo po jednu ili dvije dobre pjesme po albumu, čas izuzecima
    mrzim Metallicu zbog pjesme Nothing Else Matters
    mrzim Manic Street Preacherse zato što imaju više dosadnih no dobrih pjesama
    mrzim Nickleback zbog pojedinih pičkoplaćivih pjesama
    mrzim Oasis zbog previše balada
    mrzim Nirvanu, zato što su solidan i precijenjen bend
    mrzim papa Roach zbog već pomenutih balada (što bendovi snimaju te pjesme koji kurac, nikad mi to neće bit jasno)
    mrzim Rage Against the Machine zato što su se raspali, pičke raspale
    mrzim Puddle of Mudd zbog pogodite čega (Tako je, balada.)
    mrzim Scorpionse, iz razloga koji ne bih umio da objasnim, a imaju finih pjesama
    mrzim System of a Down, zato što su im pojedine pjesme više glupoštine (nekakvi neartikulisani zvuci, nešto nalik rifovima), a volim da mislim da su te pjesme nastale iz potrebe da se popune praznine na albume
    mrzim Tenacious D zato što češće ne snimaju pjesme
    mrzim The Killerse zato što su postali previše pop
    mrzim The Dandy Warholse zato što ubačaju nepotrebne zvukove u svoje pjesme
    mrzim The Kooks zato što su im skoro sve pjesme o ljubavi
    mrzim The Offspring zbog njihovih đečijih pank stvari, i ljigavih balada
    mrzim U2, zato što ih više slušam, sve su mi odbojniji
    mrzim Zabranjeno pušenje, ali samo otkad Nele Karajlić više nije pjevač
    mrzim Velvet Revolver zbog nekih dosadnih pjesama, pjevač zna da su sranje i pjeva ih preko kurca, oseća mu se u glasu.

Eto, to bi otprilike bilo to, a i za ove druge što mrze opštemrzne bendove tipa Sum 41, Van Gog, Coldplay, Radiohead i ine, treba da pišete što mrzite bendove koje slušate, i zbog čega ih mrzite a ne da pišete kako mrzite bendove čija vam se muzika uopšte ne sviđa.

7. Jura Stublić i Film.

Kad čujem glas tog tipa odmah pomislim na ustaše.

8. Mrzim koliko volim Pro-pain :)

9. Ja mrzim Ivana Bosiljcica jer lik iskace iz svega zivog. Pre neki dan setam gradom i vidim reklamu za jednu robnu marku a u ugrlu tog velikog plakata nalepljen plakat "Koncert Ivana Bosiljcica" Glumac, kojem je malo sto je glumio u svakoj moguoj ekranizaciji bljutavih ljubavnih romana, sad oce i da peva!!! Slika se u kampanji za Vojsku Srbije, prodaje mi jogurt, gace, majice, carape Nuklearno naoruzanje...dokle vise Bosiljcicu majka mu stara???

10. Vi se zajebavate časti mi.

11. Mrzim Kikija Lesandrića zato jer je Kiki Lesandrić.

12. Ovako:
    Mrzim linkin park,korn,slipknot,godsmack,muse,pink floyd,cradle of filth,generalno bilo kakve kor bendove(ne pase mi taj zvuk),celu nasu rok scenu sem Corbe i Ekv-a i Smak-a(ova dva ne slusam ali postujem).Alternativni rok i psihodelicni rok prezirem.Gotik isto(mada dobre goticarke :drool:)Bilo kakav rep-metal fazon takodje-ne moz bre da repujes uz gitaru kad te tera da jebeno bengujes!Isto mrzim bilo kakve lozace na metal sem Manowara zato sto ADams ima glascinu i po,plus sto do jaja sviraju.

13. Ja mrzim skoro celokupan kalifornijski pank (Dead Kennedys, NOFX i Bad Religion skidam kapu). Ne mogu da podnesem taj šalala Green day i Offspring, pederčići. Neke punk klasike kao što su Exploited i GBH jednostavno ne podnosim. Pistolse ne mogu da čujem. Misfitsi su glupavi. Ramonsi su dosadni. Ne volim ni engleski OI, smaraju mnogo.
    Ne volim Agarophobic Nosebleed. Mnogo ne volim Napalm Death u kasnijoj fazi. Ni Extreme Noise Terror se nisu popravili vremenom. Anal Cunt su neslušljivi. Birdflesh gubi na kvalitetu. Ceo svet ode do vraga!
    Volim paganski metal, ali Cruachan je zamoran. Ensiferum ništa ne valja. Alkonost je sranje, a Melechesh isto.

14. Ima tu dosta materijala.
    Pocev od domacih: Azra, Parni valjak, Kazaliste, Plavi orkestar i tome slicno. Jednostavno, u Winampu preko toga preletim. Van gog, naravno, koji je iz godine u godinu sve gori, Lavirint je vrhunac (textovi wtf???). H8 rege bendove, nejshn, liberalizejshn i to.
    Od ostalih prednjaci Tokio Hotel, zatim Rhcp (ne verujem kako su se ljudi naprzili za njihov koncert na onoj livadi kod Indjije), koje slusa 6-i razred, zatim Nirvana, emosi i njihov emo shit i shit rock, naravno komplet pop scena USA, poslednji album LP-a, Cradle of Filth i ostale krestavce, koji rade sve osim pevanja.Bitsli, pogotovo Lenon...
    Nightwish, HIM, Evanescence, Within Temptation, ti finski, norveski, koji vec, bendovi.
    Uglavnom, H8ujem sve sto slusa danasnja metal decurlija i na sta se przi moja mama :)

15. Кева ти је металка?

16. E, to je prava stvar jbt!

17. Mrzim Kikija i pilote, Green Day (kenja mi se od "Wake me up when September ends"), mrzim "Simple Plan". Van Gog... Iritantni su, svuda ih ima. Mrzim "The Crest". Prezirem "Mortal Love", spaliti ih k'o vestice... (Pevacicu jebati pre toga)... I "Billy Talent". To je otprilike to. Ok sam sa HammerFallom,a "Nightwish" je bio bolji sa Tarjom u sastavu (ne znam, Anetin pop-rock stil mi je nekako cudan u kombinaciji sa Toumasovim kompozicijama). "Tokio Hotel" valjda, ne moram ni da pominjem, to se podrazumeva da mrzim...

18. Je li moguce? U2? To je gore od Riblje Corbe.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.