U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
А Бајоне? :))
Bitlse, ne da ih mrzim, nego jednostavno mi zvuk ne odgovara, odlični su i sve, ali nije to to...
Dimu Borgir, ne verujem da je potrebno objašnjenje...
Ne volim ni glas Dejva od Megađeda.
Ni novog basistu Metalike.
Dia jer je mrtav.
Isto tako i Klifa.
Ozia jer je kurac, posebno sa ovim sranjem za MTV.
Hendriksa jer sam ljubomoran.
Kompletnu domaću scenu, izdvojio bih posebno Dugme i Plavi orkestar.
Him i kompletnu gej scenu.
Linkin Papak jer ne mogu da ih svarim, brat mi lupa kontru i sluša ih po celi dan.
Tokio Hotel.
Slipknot jer su smor.
Korn.
Bullet nešto nešto.
Lordi jer su bili na jebenom Eurosongu.
Fredija jer je morao da se trpa u dukat, dobije sidu i umre prerano. Peder.
Kompletnu američku gej-metal scenu.
Grajndkor jer nije muzika ako drndaš žice i kreštiš u mikrofon.
Ganci Roze jer su precenjeni, posebno Sleš. Čak i najokoreliji šabani znaju za Gance.
Hammerfall jer su gej.
Dragonforce jer su Gitar hiro bend.
I još dosta, ovo je deo...
Da ispravim prethodni komentar
Sa par izuzetaka.
@XeIA
Pa i za Ejsi Disi zna svaki šaban pa ih ne mrziš koliko vidim.
I Sleš nije precenjen jer da ne zna da svira nebi svi hteli da sviraju i sarađuju sa njim
Мени је Статус кво прилично досадан бенд.
Nikoga ne mrzim, ima samo onih koje ne bih slušala jer su što reče Uroš dosadni, a tu spadaju Spandau Ballet, Phil Collins,Bruce Sprengsteen i sl, ali kada čujem Legende, automatski mi sva energija ispari, toliko da i posle dva - tri stiha koje čujem dok prebacujem kanale dobijem neku čudnu želju da se kao Amerikanci zatvorim u garažu i pustim gas...
Bokte, koliko vi toga mrzite, treba da se zapitate da li uopšte volite taj žanr muzike! Što se mene tiče, ono što ne volim - ne slušam, pa ne mogu ni da zamrzim
vukajlija je dokaz da se na sve moze baciti hejt, definicije stoje jedna do druge sa slicnim skorom jedna mega hejt a druga puna hvale :)...
nerviraju me likovi koji kazu volio sam prije toga i toga a sad ga ne mogu svariti jer je svog psa nazvao Dzeki pa je pao u mojim ocima...
da ne oftopikujem Zeljko Samardzic stari jedrenjak mi se penje na kurac..
Mgzim Giblju Čogbu.
Шта кењаш, Ђуле, кад сви врло добро знамо да највише мрзиш Најт Шифт. Секао си им каблове на Бир фесту.
Mrzim eks-ju rok, jednostavno ga ne podnosim. A NAROČITO one fićfiriće pod imenom EKV. Jednostavno ne volim muzičare sa bušnim venama.
Mrzim moderan pauer metal, tipa one mamine i tatine sinove što se penju kališ da prizivaju kraljicu pohlepe(?!) i što izdaju albume za prosjačke produkcijske kuće, a misle da su u'vatili boga za jaja. Od Alogije serem cigle.
Mrzim emokor, metalkor, defkor i tako da slična sranja sa emosima koji nose skejterke i sranja na kockice.
Mrzim gej papane kao što su Grin dej, decu koja su umislila da su "punk" pa se proseravaju.
Prezirem Peperse i Gance, precenjeni i dosadni bendovi.
Ai hejtujem moderni pop, stari je najbolji.
Mrzim Bitlse, smor su mi jednostavno.
Ne volim nešto posebno prog metal izdrkačine sa pesmama od dva sata.
Ne volim Najtviš, a ni bilo šta što ima reč simfonik ili gotik u sebi.
Mrzim Ozija Ozborna, matorog nadrogiranog drkadžiju.
Mrzim domači rep, tj. one fičfiriće i mamine sinove iz blokova.
Ako je neko busio vene onda je to Mustejn. :D
Zaista izjava da se nasmeješ.
Ne postoji dobar muzičar a da se ne bode ili ne šmrče.
Narkomani prave najbolju muziku.
@ Nicklord
L a ne I - XELA.
Ne volim Axlova zavijanja. Sleš jeste precenjen. AC/DC je kult, Ganci su ganci.
Dinastijo! :))
Једно питање за госпођицу/господина чије име не умем да изговорим - ксела или штавећ:
По ком аршину је Хадсон прецењен? Колика је твоја критичка способност у домену гитаре - осим ''Sleš jeste precenjen.''? Ганци, као ганци, или боље да кажем ЕкслГеј сада прави логорску ватру користећи се именом оригиналног бенда за све немуште главе које су негде јуче чуле за исти и већ данас звижде њихове песме по ходницима њиховог зиљавох живота. Револуција! Први албум. Период после је ван расправе. То дал' га готивиш или си још један од оних ганци пљуватора апсолутно не значи да је он, ако не и најпознатији (медијски, јебига, чињеница је, боли га тукидид, скупља паре за пензију) гитариста свих времена! Клеветати и судити може свако, али на шта то личи, побогу?! Ово? Ћао.
@vizarde
Ovo što iznosim je moje mišljenje i ništa više. Nisam jedan od ganci-pljuvatora, slušam ih, jedan od omiljenih bendova su, ali su definitivno precenjeni. Na svetu postoji hiljade i hiljade boljih gitarista od Sleša ali ne dobiju priliku da pokažu to što znaju već se jedan starac vrti samo zbog popularnosti svog imena. Kada bi svi dobili priliku da pokažu svoje znanje video bi da i od najboljih ima boljih. Eto, za primer da uzmem onu jadnicu što je bila na onom američkom pevačkom kvizu, nisam siguran kako se zove, odličan glas ima i izvanredno peva ali opet nije dobila priliku niti mislim da će je dobiti jer nema ime koje je znači nešto u svetu. Znam da sam se udaljio od teme ali morao sam.
mrzim sve bende jer posten narod zbog njih ne sme da se slobodno seta nocu gradom
"Ja bi voljela da se moja đeca fataju za zlatnu kLJaku!"
Mrzim sve što vole mladi
Volim sve što mrze stariji.