Бендови и извођачи које највише мрзите

1. Генерално,презирем музичаре који себе доживљавају озбиљно,а сви остали их доживљавају као зајебанцију.

Е вако,прво домаће ,,снаге'':

-Сви тезгароши типа Амадеус бенд,ОТ бенд и боктепитакојисвене... Тезгароши. Све сам рекао.
    Е да,мала напомена:ко покуша да ме убеди како су овакви тезгароши врхунски добиће упаљену и омашћену бакљу у плинару и сатару преко очију.

-Неверне бебе. Жао ми је гитаристе Ранђе који тамо губи време.

-ХајГеј-јест да познајем пола чланова бенда,али и даље сматрам да су геј. ГЕЈ,РОЂАЦИ!

-Сви модерни ,,репери'' који су умислили да су озбиљни. Само зајебанцију прихватам.

-И већ поменути Јелен компетишн. Пробао да одгледам,ал ми се нешто спекло у дупету тог момента.

-Гранд пр(о)дакшн. Јер доживљавају себе озбиљно и певају о недостижним темама. Више волем крајишнике и маторе народњаке.

А сад мало страни:

-Бритпоп.
    АЛОООО РОЂАЦИ! ПА ГДЕ СУ ВАМ РИФОВИ,ГДЕ ВАМ ЈЕ ПЕДАЛА,ДИСТОРЗИЈА,АААААААААА!!!

-Бљек метал.
    Осим пар група (Батори и маџарски Торментор),сви су они превише истриповани. Јебеш метал који те баца у депресиву.

-Модерни поп,реп им хип-хоп нећу ни да коментаришем.

-Flotsam&Jetsam после 1992.,кад је отишао певач Ерик Надсон. Збљув тоталис.

-Бон Џови. Такође збљув.

-Већина Ну и осталих МТВ бендова. Једноставно,нешто имам у глави што ме спречава да их схватим.

То би,засад,било то.

2. Сви извођачи чија се популарност заснива на заразности мелодија.
    Готово целокупна глам сцена.

И

Генерално,презирем музичаре који себе доживљавају озбиљно,а сви остали их доживљавају као зајебанцију.

3. Ијаоооо,како сам могао да заборавим Жељка Педофила Самарџића,који је кроз песме појебао бар стотине клинки,а у РЛ бар 5 пута толико. Како му досад нису ребнули доживотну?
    ЕДИТ: Ово није жанр који слушам,ал пошто је хејтерска тема,морао сам да избацим из себе.

4. Jankoviću, pročitaj prvi post na temi, pobogu! :)
    Ne pljuješ svu muziku, nego samo izvođače iz inače omiljenog ti žanra.

5. Онда да апдејтујем црну листу омиљетих ми жанрова:
    Ђуле Мутави-Зато што је мутав и мусли да је вел'ка фаца.
    Индустриал метал-шта је то,који курац?

6. Motorhead naravno! Muzika im je sranje nikad mi se nisu svidjali sve pjesme im isto zuvce a onaj lemi pjeva ko da ga konj jebe!!!!!!!!!

7. Nekoliko klinačkih bendova iz tzv. "američkog panka" iliti punk-rocka.
    A nambr van među njima je jebeni Blink 182.
    I Green Day mi se odavno popeo na kurac. Kada neki bend koji sam dotad slušao dobije nagradu MTV-a, ili počnu da ga gotive ziljave klinke, onda isti taj bend polako počinje da se proređuje na mojim plejlistama, sve do potpunog gašenja.

8. Смак и могу да слушам, али ми је Точак јако одбојан.
    Неко је поменуо и Бон Јову, они ми тек иду на курац.

9. Iron Maiden,prezirem ih!!! Mada volim da cujem pesme sa albuma Bruce Dickinson-a...ali onaj "prepoznatljivi maiden zvuk gitare" ne mogu organski da podnesem.

10. Ja mrzim Dorse. Tačnije, ne mogu da ih smislim! Da je Morison živ polio bih ha benzinom i lajtovao bi mu vajr.

Njih niko nije naveo, pa aj reko ja ću. Ako se setim još dodajem. Dojajna tema.

11. Slušam Turbo Folk, ali nit' volim Seku nit' JK.

Slušam RnB, ali me Beyonce smara.

Slušam rock, ali Ex-Yu rock ne mogu da smislim.

Slušam pop, ali je Justin Bieber epic fail.

12. Odlicno.
    Idu mi na kurac sledeci:
    Koja (cenim ga, ali mi je oduvek bio nekako prenabedjen)
    Bora Djordjevic u poslednje vreme (od kad sam puko 400 kinti da bi gledo njega, a sluso plejbek)
    I ne znam jel to samo moj problem, ali kad vidim Lejdi Gagu...suzdrzacu se od psovki. I Bijonse... I ...ne`am pojma ima ih pun kurac.
    Seticu se...

13. Ubila bih Arsena Dedića. Zvuk njegovog glasa me dovodi u predinfarktno stanje. Mrzim njegove recitacije i ide mi na kurac nadrkani stav koji ima dok izvršava atak na moje uši.
    Sve ovo važi i za Masima, sa dva s.

14. SlipknoT prezirem iz dubine duse. Najpozerskiji bend na svetu. Onda tako dje mi se od kredla sere, mada voim nimfermin i temptejsn. Obozavam muziku Bodoma i sve to.. al' ponasaju se kao fegovi najveci -.-

15. Ео баш си ме подсетио...од Бодома ми се кења опако....и Металике.

16. Ja obozavam njihovu muziku Hatebreeder odlican album... ali posle komercijala. Preporucujem Norther i Zonariu onima koji vole tu vrstu muzike.. btw nova tastatura pola slova sam omasio xD

17. Не знам...увек сам био одбојан према свим металима...чак и оним племенитим. :Д

18. Mrzim eks-ju rok, srpski rep(mamini i tatini sinovi koji pevaju o teškom životu u blokovima, jao mo'š mislit'), MTV bendove, blek metal(osim Betorija i još nekoliko bendova), pop, Bitlse, moderan rok, Divlje jagode, hrišćanske bendove.

19. Ја мрзим и Бајагу! Између осталог!

20. БАЈАГА, јеботе. Како се њега до сад нико није сетио... потписујем.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.