Бендови и извођачи које највише мрзите

1. Jbt, ostala su tri benda koja nisu na listi......

2. Van Gogh i Riblja čorba.

I Bear Grylls, iako to ne spada u ovaj forum.

3. Cekaj onda nam ostaju samo Dio, Tenacious D(iako su zajebancija), Qeen i Metallica pre usranog Trujilla ili kako vec xD

4. Ja ne volim Kvin. Smaračka muzika.

5. @Chavez
    Taman pomislim evo ga jedan normalan i ti sve zasereš ovim

Mrzim Peperse jer su fegeti kao i Tokio hotel.

6. Gunse, jer mi iz nepoznatog razloga idu na kurac.

7. Највише мрзим оног црнчугу Веслија Снајпса!

8. I ja ne volim Metaliku :)
    Sad sam procitala na tviteru - Ljudima koji i dalje slusaju Van Gog i Riblju Corbu treba uskratiti pravo na culo sluha :D

9. I ja ne volim Metaliku

Како неко може да не воли, па то је класика!!! Чо'ече!

10. Bon Jovi,
    Muse,
    Metallica,
    Guns N Roses,
    Iron Maiden,
    Tokio Hotel,
    Green Day
    ...
    I ostale najokorelije komercijalštine, da skratim.
    Takođe svi oni Depresiv/Suicidal/Ded/ metalurzi.

11. Heller, duso, nemoj. Mada se za VG slazem potpuno. Definisali su pojam i sranje te se stidi.

@Nicklord nisu ljudi fegeti, niti imaju losu muziku, samo je pevacev glas jako fegetski, kao i on licno. Jbg, Entoni je to. Imaju sjajne pesme, ali iritiraju jako.

I alo jbt, Mećalika je keva.

12. -Sto se <EBM-darkwave-industrial-agrotech-futurePoP...> muzike tice:

Ovakvog idiota, hvataca mraka i pusikura ovaj svet vise nece videti. Pogledajte taj live nastup,poslusajte taj glas, stvarno mislim, nema smisla...
    http://www.youtube.com/watch?v=C7gImq6OX0k
    I ove dve pajdomanke pride plus ove carobnice sa nozevima,o boze...

13. Tako je Chavez Mećalika je keva. :D

14. @gamby xD pa umeju da smore xD

15. GANS END ROUZIZ!
    AAAAAA!
    AAAAAAAAAAAAAAA!
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

I ona Vera Matović. E ono bih motikom u potiljak udarao, al' najozbiljnije. Teeeeeeeški hejt.
    Fuj. Smučio mi se život.

16. Suzana Mancic :D
    hahaha
    gledala sam neki dan na tv-u, obukla se ko sedamnaestogodisnja fenserka pred izlazak, utegla u neku zlatnu haljinu, i peva neku Cecinu pesmu :D
    Zamislite sta bi bilo da je Lea Kis pevacica.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.