Slayer - precenjena grupa?
  • rnrt-rain

Po mome misljenju jesu,ne kazem da ne volim da cujem njohivu pesme,ali su jednostavno precenjeni po meni,muzika im je i ok ali glas Toma Araje je ono sto me posebno iritira,covek nije sposoban da peva druge pesme sto sledeci klip i dokazuje http://www.youtube.com/watch?v=45HzHJ8MozY a i neke svoje pesme mu lose idu,tako da sve u svemu precenjen bend,zanimaju me argumenti ljudi koji se samnom ne slazu.

• .,.

ААААААААААААААААААААААААА, ЈА СЕ ТРЕСЕМ, ТИ СИ ЈЕБЕНИ ТРОЛ И НАМЕРНО ОВО РАДИШ! ЗАКЉУЧАЈТЕ МУ ТЕМУ, ЈЕР ЈЕ ПРОВОКАТОРСКА!!!

• rnrt-rain

Daleko od provokacije,jednostavno ih ne volim,tako da kad je rec o thrash metalu,veliku cetvorku skratim za jedan bend pa ispadne velika trojka + 2,3 pesme slayer-a.

• Пд

Данкане, а шта да каже неко ко воли све оне бендове које си ти испљувао у оној теми? Неко то може да схвати као провокацију...

Пљуј онно што мрзиш, и трпи док пљују по оно волиш. :)

• Џими

А да додамо ''...или само стереотип''? :))

• rnrt-rain

Da se ne skrece sa trenutnog toka,a? :)

• .,.

Пеки, још си ти дечак, ово је мени као да ми је неко мајку опсовао! Два пута сам их гледао по кијаметима, а два пута су ми отказали концерте испред носа, за један сам све имао плаћено, требало је само да се укрцам у аутобус за Пешту... Мене мајка и отац нису одгајили, већ Том Араја и Кери Кинг, а алкохолизам сам наследио од Хенемана. И да, Борн Ту Би Вајлд је најбоља обрада Степенвулфа у историји музике!

• Триша

И јесу прецењени...

• Пд

Данкане, ти си јуче рекао да су Пеперси прецењени, мени је то као да ми је неко опсовао мајку и сестру.

• Пд

Зашто би мене интересовало то што свака "џуџа" слуша њих?

• celt

meni se ne svidjaju. ono, na foru, dejan cukic

al dosta ljudi se loze na njih, pa necu da kazem da su losi... verovatno imaju nesto.

• rnrt-rain

Daleko od toga da sam imao priliku da cujem samo jednu izvednu,ne kazem da su golo govno,smatram ih kao bend koji nije los,bend kome kazem: "Ne hvala,ne svidjate mi se." i za koji smatram da ne zasluzuje epitet VRHUNSKOG kada se uporedi sa ostalima.

• celt

a da zyc... kakve veze ima to ko sta slusa sa onim sto se tebi svidja?

• Earthworm Jim

Koliko retardirana tema.
    Aj da je pretvorimo u Slejer fan klub.

• rnrt-rain

Ljud da l' je tol'ko tesko da se napise:"Ne mislim da su precenjeni zbog toga toga i toga,velika publika,nagrade,dugogodisnja karijera..." i tok'ko.

• celt

ja ga tako protumacio...

• rnrt-rain

Metalika iz faze dok je svirala thrash je imala puno dobrih pesama,Anhrax takodje smatram za bolji bend kao i Megadeth tako kada bi poredjao bendove velike cetvorke po mojim merilim slayer bi bio zadnji.

• Пд

Ма дај бре молим те, шта је битно где се ко пробио, поготов РАТМ. Њих најмање боли курац за паре.

• Пд

Нећу ни ја да цртам, боли ме курац за фанове.

• D-MAN AC-DC

Metallica je i sa "Load" i "Reload" albumima snimila bolji materijal nego mnogi drugi bendovi.

Amin! Pivo od mene za ovo.