Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ovo drugo.:)
Mada idem veceras opet...:/
Sta radis ti, sta mi radi Pufna?
Јуче сам био са њом. Блесили мало. Добро је она, кад је она била лоше :)) А ја... Борим се! :) Како теби? Како се сналазиш?
Pozdravi je puno kad je vidis, i poljubi za mene.:)
Pa onako, imam malo problema sa snom, tvrd mi tamo krevet.
Види ње! Па ниси отишла на одмор, еј! :)) Хоћу. Видећемо се следеће недеље сигурно.
Pa nisam, al covece ne mogu da spavam na kamenu.:)
Ok, onda, pozdravljam te. Odoh da sredim malo ovaj lom po kuci.
Cao.
Поздрав, одох и ја да пратим вести мало.
http://www.slatkocose.org/image.php?s=d56ad4528f1f546045504afaf69b3855&u=5131&dateline=1228401574
Idi bre,Bane u peršun,uplaši me! :P
hahahaha..BU!!!
Ma,idi beži! :))
Ej, BU! je moje, ne dam!!! ::P ::)
ba?može?:P
Dosta mi je raspravljanja o pederima....
Sta se radi voj?
Može ba :)
Š'a ra'iš,ba? :)
Ždrmljam, ba, pa ločem, ba, ba! Ti, ba? :)
baba?:))))
Jutro :-))
Dobro :D
Dobrooo jutrroooo :)))