Ко последњи......последњи 72

1. Još malo pa će podne... :)

2. Ааа.... Бла.

3. Ништа посебно... Код тебе?
    :))

4. Noćas sam ružno sanjala...
    Kaži mi da li vidiš cele avatare ili su ti slike isečene na pola?
    I još nešto, ima li groblja i da li može da se promeni boja...

5. Шта си сањала?
    Аватари се виде већим делом, гробље је само за ктиторе као и промена боје...

6. Sanjala sam kako sam iz nekog bureta punog neke muljave vode, vadila komade drveta i neke žabetine i sve uih nekim štapom izbacivala po dvorištu....to mora da znači nešto fuj, grozno. Posle toga sam sanjala kako me je društvo ispalilo i ostavilo me samu u tom dvorištu i kako sam po mrklom mraku morala sama da se vraćam kući, a da mi baterija na telefonu bila skoro prazna...Jedva sam dočekala da mi jutros zazvoni sat.
    Šta misliš, hoće danas da mi se desi nešto grozno?

7. Не верујем, колико се сећам од ових који придају важност сновима, не мора да значи да ружан сан значи нешто лоше...
    Бар ти није било досадно, ја сам прекјуче имао ужасан сан такође па се ништа није десило :))

8. Neće, ja pomalo znam da tumačim snove...
    Uspećeš u nečemu što si skoro zaboravila i odustala... :))

9. ја сам прекјуче имао ужасан сан такође па се ништа није десило :))

Polako, ima vremena...:)

10. Hvala vam dobri ljudi :)

11. Ја сам сањако како седим у соби оно опуштено атмосфера, и у собу најнормлније улази нека девојка, ужасно тупава, и по њеном понашању закључујем да живи са мном и још горе...
    Покушавам да скренем поглед да је не гледам и све више се забијам у један угао собе а не могу да је избегнем, и кад сам коначно сабијен у угао пробудио сам се...

12. Jednom si na nekom forumu napisao kako ne umeš da se odupreš kada te neko smara, pa izgleda da i ovim snom pokušavaš da se izboriš sa nekime ko te trenutno guši...

13. Тачно, али ово је заправо последица једне реченице коју сам рекао раније тог дана, директно! Морам да опведем рачуна шта причам хахаах
    :)))

14. Vidiš, ima nas još koji imamo slonovsko pamćenje...

15. Свакако, памтим разговоре и ситуације од пре више година, ако је било нешто мало важније памтим и гестикулације... Ти исто? Јел ти је то било корисно у неким ситуацијама?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.