Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Onako, ipak imam utisak da sam ja sklonija pravljenju tih "ispada" (mada, vise namerno)
Kako cesce pricas, brzo ili polako?
Zavisi od rakije. Svaka sledeca casica mi doda ubrzanje.
Da li si kao dete cesto imao/la vaske?
Nikada.
Kada si prvi put dobila frizuru po svojoj želji? (mislim, kada je mama odustala od stajlinga)
Kad sam stavila mini-val (tada mi se dopao,ali sam izgledala ko rezultat strujnog udara).
Kad si poslednji put potpuno izgubila živce i kontrolu?
Ne sećam se stvarno, verovatno negde oko petog osnovne.
Šta ćeš sutra da radiš?
Da lenčarim i lenčarim.I lenčarim :)
Koju kremu za suvu kožu preporučuješ?
Ako ti je za telo onda se otvori za Eucerin, košta oko 1.500, nije strašno, ali se preporodiš.
Za lice koristim samo Niveu Visage godinama i super mi je.
Da li menjaš šampone?
Ne,"Biomelem" za svakodnevno pranje kose koristim baš dugo.
(Hvala :)))
Balsam ?
Imam ih trenutno 5-6, to menjam svaki čas. Više se oslanjam na maske.
Dove sapun za lice?
Nikad ne koristim sapun za lice,pa ni "Dove",jer mi je koža k'o pergament.
Ali inače uvek uzimam "Niveine"proizvode.
Nega ruku?(Baren krompir je zakon za ruke) :)
Stvarno? To ću obavezno da probam :)))
Nega stopala?
(Mlak baren krompir umuljaš rukama kao kremu,malo maslinovog ulja i one rukavice iz farbe za kosu-10-20 min,pa ispereš i namažeš kremom)
Motorna testera! :)))
Masna krema-bilo koja,šmirgla,"Šolov" sprej za negu...100 čuda.
Depilacija?
Depilator (neki filipsov, ultrajednostavan).
Masaža?
Jao,le prrrrrrrrrrrr,al' niko neće da me masira.
Zato ja kao imam neku bioenergiju-šta li je i svima prija kad ih masiram.
Đakuzi?
Ne preferiram.
Da li trčiš i koliko često?
Za busom...Vrlo cesto.
Imas li neko svoje delo na koje si posebno ponosan?
Moje delo....nemam ništa posebno. Jedino što moj stan liči na mene. Na to sam ponosna jer nije stereotipno skockan.
'Ajde opet isto: imas li neko svoje delo na koje si posebno ponosan?
Nemam...
Koji ti je ukus cipsa omiljen?
Obican cips-cips.
Sta poslenje nisi uradio/la jer te je bas mrzelo?
Paaa,dosta stvari me mrzi da uradim. Sad, poslednjeg se ne secam.
Da li volis da blenes u vatromet?