Ako bilo ko ima drugacije gledanje od mog, ili ako cujem nesto novo, to mi uvek bude zanimljivo. Mislim da je zanimljivo otkriti drugaciji ugao posmatranja, bez obzira na neciju inteligenciju.
Da li mislis da je tacno "da se budala uci na sopstvenim greskama, a pametan na tudjim"?
Mislila sam iskljucivo na inteligenciju, a ne na ugao posmatranja. Al ok.
Pa znas kako... Najbolje bi bilo da se svi mi ucimo na tudjim greskama, ali posto je to nemoguce onda smo svi budale, i jednostavno se pomirimo sa tom cinjenicom.
Bez obzira na neciju inteligenciju, ne prihvatam olako necije misljenje, najcesce zato sto mislim da je inteligencije precenjena, nema toliko veze sa mudroscu.
Zavisi od kolicine, ali prostakluk najvise. :)
Da li nekom obrazlazes zasto zelis da prekinas svaki kontakt ili jednostavno odes?
U stvari, to radim kada mi je neki razgovor neprijatan, onda lupam samo tako... :))
Rep i hip hop, narocito domaci. Ekstrem sam u to smislu, imam cak i predrasude prema ljudima koji se mnogo loze na tu muziku.
Da li umes masno da slazes kada mislis da bi ti to bilo jedino korisno?
Umem savrseno da lazem, i smatram to kao vrlinu u situacijama kada je neophodno da se taj talenat iskoristi. Onda kada se bas mora, ali svakodnevno ne, nikako.
Kakve si slike stvarala sebi u glavi za vreme bombardovanja?
I ja tako. :)) I pitam se dokle ce da mi veruju. :)
E, mnogo mi je lep period to bio. Samo sam nesto citala, a mnogo su mi se svidjale one uzarene lopte, jednu sam i videla. To je i slika koja mi je ostala... Nisam nista previse zamisljala jer mi je to bio bas zivopisan period. :)
Ne bi mi verovala kad bih ti rekla da sam upavo ovo htela ja tebe da pitam?:)
Moze da me sokira neki ogroman mladez, neki gadan beleg, kad neko hoda nekako nenormalno...
Sta bi uradila kada bi imala moc nad nekom grupom?
Osecala bih ogromnu odgovornost. Zavisi i koji bi bio cilj te grupe. Ja se mnogo vise divim onim ljudima koji nesto postignu individualno, nego kroz grupu. Pre bih volela da nekom pomognem u realizaciji sebe i sticanju samopouzdanja, nego sto bih volela da pomazem nekoj grupi. Nisam ti dala bas neki odgovor, ali drugacije ne umem... :))
Sta ti se vise svidja, mladi ljudi koji su ozbiljni ili stari, koji su detinjasti?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hahaha Prva si koja to pita! Ne, nije. Ali lici, zato sam i stavila... :))
Koje cigarete konzumiras?
Winston blue.
Da li si kad razmisljala da iseces vene i svojom krvlju napises poruku na zidu?
Jesam, svasta ja zamisljam, pa i to. Ali tako, samo u varijanti da sam zatocena u nekoj tamnici i da ginem zbog nesrecne ljubavi i uvrnutih ideala. :)
Da li postoji neki lik, bilo iz filma ili iz knjige, sa kojim bi lako mogla da se poistovetis?
Uf...Zajebano pitanje,zahteva malo duze razmisljanje. Uglavnom recicu ti kad se setim, sad mi nesto stao mozak. Ali ima...
Da li gutas svaku rec nekoga ko je jako inteligentan?
Ako bilo ko ima drugacije gledanje od mog, ili ako cujem nesto novo, to mi uvek bude zanimljivo. Mislim da je zanimljivo otkriti drugaciji ugao posmatranja, bez obzira na neciju inteligenciju.
Da li mislis da je tacno "da se budala uci na sopstvenim greskama, a pametan na tudjim"?
Mislila sam iskljucivo na inteligenciju, a ne na ugao posmatranja. Al ok.
Pa znas kako... Najbolje bi bilo da se svi mi ucimo na tudjim greskama, ali posto je to nemoguce onda smo svi budale, i jednostavno se pomirimo sa tom cinjenicom.
Sta moze najvise da te zgadi u necijem ponasanju?
Bez obzira na neciju inteligenciju, ne prihvatam olako necije misljenje, najcesce zato sto mislim da je inteligencije precenjena, nema toliko veze sa mudroscu.
Zavisi od kolicine, ali prostakluk najvise. :)
Da li nekom obrazlazes zasto zelis da prekinas svaki kontakt ili jednostavno odes?
Pa pokusam da obrazlazem, naravno lazima, al posto mi je to veliki napor brzo dignem ruke i naprosto nestanem.
Da li ti nekad padne na pamet da se sluzis sofizmima, da nekog ubedjujes u nesto sto nije istina, laznim argumentima?
Volela bih, ali nemam priliku za to. :) Jednog dana...
Da li si volela da ides u cirkus kada si bila mala?
Pitala sam te bas da vidim da li jos neko vidi uzitak u tome.:)
Pa onako...Nisam bas bila luda za cirkusom.
Koju vrstu muzike ne podnosis?
U stvari, to radim kada mi je neki razgovor neprijatan, onda lupam samo tako... :))
Rep i hip hop, narocito domaci. Ekstrem sam u to smislu, imam cak i predrasude prema ljudima koji se mnogo loze na tu muziku.
Da li umes masno da slazes kada mislis da bi ti to bilo jedino korisno?
Umem savrseno da lazem, i smatram to kao vrlinu u situacijama kada je neophodno da se taj talenat iskoristi. Onda kada se bas mora, ali svakodnevno ne, nikako.
Kakve si slike stvarala sebi u glavi za vreme bombardovanja?
I ja tako. :)) I pitam se dokle ce da mi veruju. :)
E, mnogo mi je lep period to bio. Samo sam nesto citala, a mnogo su mi se svidjale one uzarene lopte, jednu sam i videla. To je i slika koja mi je ostala... Nisam nista previse zamisljala jer mi je to bio bas zivopisan period. :)
Sta najcesece pijes kada izadjes u grad?
Pivo, iskljucivo.
Da li te je nekad napao neki pedofil?
Jeste, neki komsija je hteo da me uci da plivam na vrlo cudan nacin... Pobegla sam na vreme!
Da li zamisljas sebe za pet godina, i ako da, kako to izgleda?
Kao poslovnu zenu. Onako obucenu u neki komplet (suknja do kolena sa slicom i sako), visoke stikle i fascikla u ruci.:)
Sta je po tvom misljenju simbol srece?
Osmeh, najjednostavnije. Bez obzira iz kog razloga, dok imamo taj osmeh, dobro je. :)
Da li te moze sokirati neciji izgled, i ako da, sta je to cemu se cudis u tom smislu?
Ne bi mi verovala kad bih ti rekla da sam upavo ovo htela ja tebe da pitam?:)
Moze da me sokira neki ogroman mladez, neki gadan beleg, kad neko hoda nekako nenormalno...
Sta bi uradila kada bi imala moc nad nekom grupom?
Osecala bih ogromnu odgovornost. Zavisi i koji bi bio cilj te grupe. Ja se mnogo vise divim onim ljudima koji nesto postignu individualno, nego kroz grupu. Pre bih volela da nekom pomognem u realizaciji sebe i sticanju samopouzdanja, nego sto bih volela da pomazem nekoj grupi. Nisam ti dala bas neki odgovor, ali drugacije ne umem... :))
Sta ti se vise svidja, mladi ljudi koji su ozbiljni ili stari, koji su detinjasti?
Stari - detinjasti, jer mladi ozbiljni umeju da nerviraju često. Mladost = Ludost!
Da li si malo razočaran/a, zato što subotu veče provodiš na vukajliji? :))