Натингнес. Нанегзистенс. Блек емптинес. :)))
Сањао сам ноћас неку напету ситуацију и тучу, у ствари обрађену сцену из Сопраноса од синоћ... А погледао сам двадесетак минута свега и од тога сан...
Nisam sigurna šta se podrazumeva pod "mejnstrim", ali prva na pamet koja mi pada, to je celofan-hibrid-multitehnik-polivinil osoba pod imenom Lejdi Gaga.
E 'vako, ne gledam u šolju jer ne umem da lažem. Dobro izmišljam pa se to kompenzuje :) Dakljem, ništa ne pogađam kad gledam, a baš retko gledam, al' vidiš dao si mi ideju za kvalitetnu zabavu!
Da li imaš biljku u sobi i ako imaš, koja je vrsta?
@Rizz: Preuzmi defku, poklanjam ti autorska prava :)
Ču ,,Što voliš Fristajla?''!!! Na to kompromitujuće pitanje ne želim da dam odgovor, obratite se mom PR menadžeru za više informacija. Samo da dodam da tako nešto može da pita samo osoba koja Fristajla gleda površno, kao još jednog pevača od pola milijarde, kao kap u čaši vode, kao zrno peska na plaši, kao piksel na monitoru od 23 inča. Šalim se moram da idem.
Да?
Најчешће...
Колико си бројева/картица за мобилни променила?
Oduvek imam isti broj, samo što sam dobila još jedan, službeni.
Da li piješ lekove protiv glavobolje ili "puštaš da prođe"?
Не пијем лекове...
Које млеко купујеш? Кад га има.
:))
Lekove pijem baš, BAŠ kad mora. Uglavnom "pustim da prođe" ili udarim po nekim medikamentima iz narodne biblioteke (čaj, hrana...).
Da li se farbaš ili furaš prirodnu boju kose? (muškarci, 'ebaga :) )
Ne pijem mleko, ali kupujem ono Imlekovo od pola kile, najmanje masno, da imam u kući za kafu kad neko naiđe.
Koju mineralnu vodu kupuješ?
Књаз.
Волиш ли суво грожђе?
Volim.
Nosiš li debele čarape zimi, ili samo postavljenu obuću i normalne čarape?
Комбинујем :)))
Последњи филм који си погледала?
Love and Death WA.
Poslednji san koga možeš da se setiš?
Натингнес. Нанегзистенс. Блек емптинес. :)))
Сањао сам ноћас неку напету ситуацију и тучу, у ствари обрађену сцену из Сопраноса од синоћ... А погледао сам двадесетак минута свега и од тога сан...
Мејнстрим бенд који те страшно нервира?
Red hot čili pepersi, ako mi veruješ.
Koja mejnstrim pevačica ti ide na ganglije?
Nisam sigurna šta se podrazumeva pod "mejnstrim", ali prva na pamet koja mi pada, to je celofan-hibrid-multitehnik-polivinil osoba pod imenom Lejdi Gaga.
Kafa, piješ li je? Gorka ili slatka?
ha ah haha definiši ovo za lady gagu :)))))
Gorku kafu obožavam i pijem nekoliko puta dnevno (tursku)
Da li si ikada gledala u šolju i da li si pogađala (ako si gledala) ?
E 'vako, ne gledam u šolju jer ne umem da lažem. Dobro izmišljam pa se to kompenzuje :) Dakljem, ništa ne pogađam kad gledam, a baš retko gledam, al' vidiš dao si mi ideju za kvalitetnu zabavu!
Da li imaš biljku u sobi i ako imaš, koja je vrsta?
@Rizz: Preuzmi defku, poklanjam ti autorska prava :)
Imam svoj bor u saksiji i neke kevine biljke, tu su preko zime.
Voliš li Fristajla?
Onako.
Što voliš Fristajla?
Ču ,,Što voliš Fristajla?''!!! Na to kompromitujuće pitanje ne želim da dam odgovor, obratite se mom PR menadžeru za više informacija. Samo da dodam da tako nešto može da pita samo osoba koja Fristajla gleda površno, kao još jednog pevača od pola milijarde, kao kap u čaši vode, kao zrno peska na plaši, kao piksel na monitoru od 23 inča. Šalim se moram da idem.
Al voleš Fristajla?
Sad sam prvi put čuo za njega, ok je. Zvuči dobro na onim guslama, šta već....
Pratiš holandsku ligu u fudbalu?
Fudbal? Je l' to neki parfem?
Omiljena pesma iz '90(domaća, strana, nebitno)?
Riblja Čorba - Nojeva barka.
Omiljena ,,serija rekordne gledanosti''?