Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 17

1. "Srećni ljudi" iz domaće filmografije 'beš mi sve. Gledala sam ih kao dete, smejala se tada, a smejem se i sada kad uhvatim neku epizodu na svake dve godine koliko prođe između emitovanja. Od stranih - ne mogu da se odlučim.

Omiljena boja pozadine Vukajlije? :D

2. Љубичаста :)

Имаш ли омиљени комад одеће?

3. Kape.

Najlepse mesto za odmor?

4. Неки фин излет са друштвом, далеко од свега.

Колико времена проводиш за столом?
    Да преформулишем (: Храниш ли се здраво?

5. 10 minuta po obroku, da preformulišem jedem šta ima.

Da li gledaš seriju Hustle?

6. Ne, ne gledam.

Najzanimljiviji lik iz neke serije?

7. Toni Soprano.

Serija koju mož' da odgledaš kad god se reprizira (samo poneku epizodu, kad naletiš)?

8. Mucke!

Da li preskaces neke strane u novinama?

9. Preskačem sve one strane gde me obaveštavaju ko je gde i sa kime viđen na otvaranju nečega i šta su tom prilikom zvanice obukle.

Kad se skoro sudariš sa nekime na ulici kažeš li "Izvinite" ili "Pardon"?

10. Najcesce se nasmesim i izgovorim "nista, nista" jer me preduhitre u izvinjavanju. Ali "izvinite" :)

Da li imas lep rukopis, da li ga drugi lako citaju?

11. Imam, čitljiv i kitnjast. Kad bi bilo društveno prihvatljivo svaka reč bi mi se završavala cvetićem :)

Umeš li da pišeš brzo, a lepo?

12. Ne! To samo mogu ja da procitam, a nekada ni ja! Sve neke sifre... jure se recenice, ne zna se koja koju stize... :)))

Da li si bezala sa casova u srednjoj? :)

13. Pa i ne baš...uglavnom kolektivno.

Imaš li neku noćnu moru od predmeta kada se setiš škole?

14. Na srpski, u jednom trenutku je dosla nova profesorka i kod nje sam dobijala jedinice, malo je falilo da odem na popravni...Sto se tice predmeta kao predmeta, to je Informatika, napravila sam neki kurslus u jednom trenutku. :))

Koji predmet ti nikako nije "isao"?

15. Istorija. Uvek sam bila granično debila za tu oblast. I sada sam.

OPet :
    Koji predmet ti nikako nije "isao"?

16. Matematika definitivno.

Imaš li neki komad garderobe stariji od deset godina, a da ga još uvek nosiš?

17. Nemam, ugojila sam se. Najstarije parče je staro oko 5-6 godina.

Kako izgleda tvoj slučajan susret sa bivšim dečkom (devojkom)?

18. Pošto sam pomislila na jednu osobu specijalno, onda je to gotovo nemoguće jer živi mnooogo daleko, ali i kada bi se to desilo, bilo bi veoma dirljivo i bez mnogo reči.

Koliko stranih jezika govoriš?

19. Valjda dva. :)

Koji jezik si najbrze naucila?

20. Češki, govorila sam ga tečno posle 3 meseca.

Da li te vole deca i psi?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.