Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 17

1. Da, ja sam slovenacki brzo progovorila, ali i nije bas toliko nepoznat. To je valjda situacija kada se nadjes u takvom okruzenju, pa moras. Sada sam vec zaboravila...
    Vole me.

Kada odes u ZOO vrt, koje zivotinje prvo posetis?

2. Idem redom, znači ptice , papagaji...

Da li si nekada pipnula rakunove šapice?

3. Nisam... ali mogu da zamislim. :))

Kakvi su Cesi, po cemu su slicni nama, a po cemu drugaciji? :)

4. Imamo isti smisao za humor, volimo da se družimo i osvanjujemo po kafanama, ali oni više uživaju u prirodi i izletima, svakog vikenda kolone ljudi odlaze na kampovanje sa prijateljima... mnogo su čistiji od nas...sa mnogo više poštovanja se odnose prema svojoj istoriji i tradiciji. Opušteniji su u muško- ženskim odnosima, ništa nije kod njih komplikovano...

Kako podnosiš šale na svoj račun?

5. Volim ih, neprijatno mi je kada se neko snebiva.

Sta mislis o ljudima koji su uvek ljubazni, ali ne i direktni?

6. Nikako ih ne volim jer nisu iskreni, ne volim ljude koji pokušavaju da se svide celom svetu. Kada mi neko nije simpatičan, to ne umem da sakrijem :)))

Da li postoje ljudi koji te uvek oraspolože, ma koliko bila tužna?

7. Oraspoloze me oni ljudi koji su otvoreni za saradnju da ih ja oraspolozim...:)))
    Ali, da, postoje. :))

Sta te ljuti kod sebe najvise?

8. Ma nisam ti ja neki ljutko :))), ali na primer to što moram sve da završim na vreme i što se uvek trudim da radim više stvari odjednom, kako ne bih imala prazan hod.

Šta nosiš po džepovima jakne? Šta moraš da imaš pri ruci dok si napolju?

9. labello i telefon

koje labello koristiŠ?

10. Telefon i novcanik, ali ni to bas ne moram...desava mi se da izadjem praznih dzepova kada hocu samo da se prosetam. :))

Omiljena boja karmina?

11. Svetlo roze Labello, onaj skoro bezbojni.
    Karmini su mi isto nešto rozikasti, mada uglavnom koristim sjajeve, ne stoje mi tamni, videla si kako sam bledunjava. :)))

Šta moraš da uradiš nevoljno svakog dana?

12. Nisi! Sta ja onda da kazem! :)))
    Nemam ustaljene obaveze, ali recimo da odem do prodavnice kada shvatim da sam nesto zaboravila.

Da li sanjas u boji? :)

13. Da, uvek u boji. Noćas sam sanjala crveni i plavi kapućino, s tim da je crveni bio vodootporan...u snu je bilo logično :)))

Šta pereš "na ruke"?

14. Kosu! hahaha Bas nista... :)

Da li uvek znas gde ti se sta nalazi u ormaru, bez potrebe da preturas?

15. Znam, imam veliki plakar pa ima mesta za sve :)

Pukušavaš li da rastumačiš svoje snove?

16. Ako je neka nebuloza, zabrinem se i nazrem objašnjenje.

Koliko fixnih telefona imaš u stanu?

17. Jedan.

Da li si ikad osvojio neku medalju/pehar?

18. Ne.

Da li si poželeo/la nekad da se ubiješ?

19. Ne.

Da li igraš šah?

20. Da, ali ne često.

Da li umeš da pišeš prozivajuće stihove?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.