U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Da, ja sam slovenacki brzo progovorila, ali i nije bas toliko nepoznat. To je valjda situacija kada se nadjes u takvom okruzenju, pa moras. Sada sam vec zaboravila...
Vole me.
Kada odes u ZOO vrt, koje zivotinje prvo posetis?
Idem redom, znači ptice , papagaji...
Da li si nekada pipnula rakunove šapice?
Nisam... ali mogu da zamislim. :))
Kakvi su Cesi, po cemu su slicni nama, a po cemu drugaciji? :)
Imamo isti smisao za humor, volimo da se družimo i osvanjujemo po kafanama, ali oni više uživaju u prirodi i izletima, svakog vikenda kolone ljudi odlaze na kampovanje sa prijateljima... mnogo su čistiji od nas...sa mnogo više poštovanja se odnose prema svojoj istoriji i tradiciji. Opušteniji su u muško- ženskim odnosima, ništa nije kod njih komplikovano...
Kako podnosiš šale na svoj račun?
Volim ih, neprijatno mi je kada se neko snebiva.
Sta mislis o ljudima koji su uvek ljubazni, ali ne i direktni?
Nikako ih ne volim jer nisu iskreni, ne volim ljude koji pokušavaju da se svide celom svetu. Kada mi neko nije simpatičan, to ne umem da sakrijem :)))
Da li postoje ljudi koji te uvek oraspolože, ma koliko bila tužna?
Oraspoloze me oni ljudi koji su otvoreni za saradnju da ih ja oraspolozim...:)))
Ali, da, postoje. :))
Sta te ljuti kod sebe najvise?
Ma nisam ti ja neki ljutko :))), ali na primer to što moram sve da završim na vreme i što se uvek trudim da radim više stvari odjednom, kako ne bih imala prazan hod.
Šta nosiš po džepovima jakne? Šta moraš da imaš pri ruci dok si napolju?
labello i telefon
koje labello koristiŠ?
Telefon i novcanik, ali ni to bas ne moram...desava mi se da izadjem praznih dzepova kada hocu samo da se prosetam. :))
Omiljena boja karmina?
Svetlo roze Labello, onaj skoro bezbojni.
Karmini su mi isto nešto rozikasti, mada uglavnom koristim sjajeve, ne stoje mi tamni, videla si kako sam bledunjava. :)))
Šta moraš da uradiš nevoljno svakog dana?
Nisi! Sta ja onda da kazem! :)))
Nemam ustaljene obaveze, ali recimo da odem do prodavnice kada shvatim da sam nesto zaboravila.
Da li sanjas u boji? :)
Da, uvek u boji. Noćas sam sanjala crveni i plavi kapućino, s tim da je crveni bio vodootporan...u snu je bilo logično :)))
Šta pereš "na ruke"?
Kosu! hahaha Bas nista... :)
Da li uvek znas gde ti se sta nalazi u ormaru, bez potrebe da preturas?
Znam, imam veliki plakar pa ima mesta za sve :)
Pukušavaš li da rastumačiš svoje snove?
Ako je neka nebuloza, zabrinem se i nazrem objašnjenje.
Koliko fixnih telefona imaš u stanu?
Jedan.
Da li si ikad osvojio neku medalju/pehar?
Ne.
Da li si poželeo/la nekad da se ubiješ?
Ne.
Da li igraš šah?
Da, ali ne često.
Da li umeš da pišeš prozivajuće stihove?