Negde gde cu moci malo neposrednije da pomazem ljudima, iako moja struka prvenstveno sluzi ili za odrzavanje sistema ili za sticanje profita tamo nekom. :))) Bas ne umem direktno da odgovorim izgleda...
Nemam omiljenog, za sada... Potpuno je drugačiji utisak kad čitaš u originalu, tek onda vidiš koliko loš prevod kvari utisak, a i stil pisca... No, to nema veze sa tvojim pitanjem, čisto kažem :) Sviđa mi se Oskar Vajld, recimo...
Jedan od njih je i Oskar Vajld! Volela bih da znam bas dobro engleski, da ga citam u originalu, mada sam cula da ga je Crnjanski sjajno preveo. Valjda zbog te zajednicke "umetnicke crte". Volim i Kunderu, mislim da sam sve procitala od njega i sada se pitam da li je covek jos ziv... :))
Ne znam koliko znaš engleski, ali mislim da bi mogla i u originalu da čitaš, jer uvek će biti reči koje ne znaš, koje ja ne znam, ali bitno je da razumeš suštinu... A uostalom, tu je i rečnik ako baš zapne :)
Volim i poeziju, ne toliko kao prozu, ali volim...
Tacno, i dobar nacin za ucenje...:)
Maltretirala sam sestru da mi cita, a moje prvo samostalno citanje je "Pipi Duga Carapa" ,ako se ne varam. :))
Sasa. ( I Fejz, ja sam tek sada primetila da ti nisi Milica!)
Navika koja steti ili mislis da bi mogla da steti. U tom smislu nemam i nadam se da nije samozavaravanje u pitanju. (Mislim na Vuku, prvenstveno) :))
Da li vise volis klubsku atmosferu ili kafice?
Slabo izlazim, tako da zavisi kako kad, nekad mi prija jedno, nekad drugo...
Šta možeš da uradiš za 5 min?
Da se naljutim, odljutim i zaspim. Mogu i da se nasminkam. :)
Koji ti se jezik jos svidja osim engleskog? :)
:) Lep mi je italijanski, to sam i učila sad na faksu, a i francuski, mada je težak :)
Gde bi volela da radiš kad završiš faks?
Negde gde cu moci malo neposrednije da pomazem ljudima, iako moja struka prvenstveno sluzi ili za odrzavanje sistema ili za sticanje profita tamo nekom. :))) Bas ne umem direktno da odgovorim izgleda...
Imas li omiljenog nekog engleskog pisca?
Nemam omiljenog, za sada... Potpuno je drugačiji utisak kad čitaš u originalu, tek onda vidiš koliko loš prevod kvari utisak, a i stil pisca... No, to nema veze sa tvojim pitanjem, čisto kažem :) Sviđa mi se Oskar Vajld, recimo...
Imaš li ti omiljenog pisca inače?
Jedan od njih je i Oskar Vajld! Volela bih da znam bas dobro engleski, da ga citam u originalu, mada sam cula da ga je Crnjanski sjajno preveo. Valjda zbog te zajednicke "umetnicke crte". Volim i Kunderu, mislim da sam sve procitala od njega i sada se pitam da li je covek jos ziv... :))
Volis li poeziju?
Ne znam koliko znaš engleski, ali mislim da bi mogla i u originalu da čitaš, jer uvek će biti reči koje ne znaš, koje ja ne znam, ali bitno je da razumeš suštinu... A uostalom, tu je i rečnik ako baš zapne :)
Volim i poeziju, ne toliko kao prozu, ali volim...
Sećaš li se koju si prvu knjigu pročitala?
Јебена Бела грива :ДД
Како се звао први дечко?
Tacno, i dobar nacin za ucenje...:)
Maltretirala sam sestru da mi cita, a moje prvo samostalno citanje je "Pipi Duga Carapa" ,ako se ne varam. :))
Sasa. ( I Fejz, ja sam tek sada primetila da ti nisi Milica!)
Koja ti je bila omiljena igra kada si bila mala?
Za dečka nije bitno :)
A najviše sam se igrala sa lutkama, kao i većina devojčica :)
Da li si kao mala pravila nestašluke?
Bezala sam iz obdanista. Kasnije mi se desavalo da se zaigram u skolskom dvoristu pa da zaboravim da odem kuci. Znaci, nista sitno samo krupno! :))
Jesi li dobijala batine?
Nisam, nisu me tukli...
Šta ti najviše nedostaje iz detinjstva?
Igranje rata sa decacima! :)))
Da li se jos uvek druzis sa nekim koga znas od detinjstva?
Да.
Да ли јебеш?
Retko ih viđam, sad svako otišao svojim putem, a ja u Loznicu ne idem tako često, jedino ih sretnem leti...
Koliko imaš pravih i iskrenih prijatelja?
Ne, ali planiram, bar ovde. :)
Bar petoro, mozda ih ima i vise, ne znam.
Hoce li Igre biti medju aktivnim temama ikada vise?
НЕће, и зато ћу да бојкотујем сајт.
Да ли ћете ставити аватар као и ми са Јебања?
Ako treba, mada sam odlucila da ne menjam avatar, jer kada bih krenula, to bi se tek omaklo kontroli... :)
Mora da postoji jos neki nacin? Dosadasnje mere stvaraju prevelike zrtve, a nista se ne menja na bolje.
I meni je moj ok...
A na koliko je banovan?