(hahahahaha...)
Jutarnji. Obavim svoje vežbice (tibetanske), popijem svoju čašu vode (oko0.5l), slušam muzikicu, zavalim se u fotelju=oko20min.
I, tog dana mogu skoro sve da podnesem.
Nek' ti je poso' sa srećom i da Bog da imao najveću platu u firmi i najmanje 50 dana godišnjeg odmora.
Laptop.
Cvilim već dve godine i niko me ne šljivi. Bacila sam oko na neki lep, teget, nije ni skup... al', moje želje su iza priprema/ekskurzija/128. para patika i sl.
Dovlačim neko preteško i preglomazno sranje sa posla i još je neopisivo ružan.
(nije čaša, plastična menzura-šta ću, svako je lud na svoj način)
'fala, fala... Uh ovo za odmor bi bilo super! Pre nego ta najveca plata :)
Kupio gitaru. Iako nije bilo bas od prve plate, nego od cetvrte pete (malo nisam imao vremena + dugo sam birao), al se to vodi kao moj poklon meni od prve plate (to je nesto st sam dugo zeleo da kupim a nisam mogao). Inace bas od prve-prve plate sam otisao na more :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
čokoladu.
Smarajuća obaveza?
tusiranje... plivanje... :) Salim se.
Placanje racuna u posti. To je.
Smarajuca obaveza?
Sudovi.
Imaš neki ritual (bilo kakav)?
Masina za pranje ;)
Pa nesto i nemam...
Koji kompliment najcesce dobijas?
(Imam mašinu, to mi je kućno ljubimče. Valja je napuniti i isprazniti. kad to izmisle...)
"Umeš lepo da objasniš."
"Imaš lepe cipele."
"Nije ti loš ovaj kolač."
Koji kompliment najcesce dobijas?
Operi jedno dva tri dana sve na ruke i odmah ce te manje mrzeti ;)
"Lepo pevas"
Imas ritual?
(hahahahaha...)
Jutarnji. Obavim svoje vežbice (tibetanske), popijem svoju čašu vode (oko0.5l), slušam muzikicu, zavalim se u fotelju=oko20min.
I, tog dana mogu skoro sve da podnesem.
Drastična promena (poslednja, najbolja, neočekivano neuspešna..)?
Velika ti ta casa :)
Zaposlio se.
Koji bi te poklon obradovao najvise na svetu (koliko to jedan poklon moze da uradi) (a nisi ga jos dobila)?
Nek' ti je poso' sa srećom i da Bog da imao najveću platu u firmi i najmanje 50 dana godišnjeg odmora.
Laptop.
Cvilim već dve godine i niko me ne šljivi. Bacila sam oko na neki lep, teget, nije ni skup... al', moje želje su iza priprema/ekskurzija/128. para patika i sl.
Dovlačim neko preteško i preglomazno sranje sa posla i još je neopisivo ružan.
(nije čaša, plastična menzura-šta ću, svako je lud na svoj način)
Šta si uradio/ćeš uraditi sa prvom platom?
'fala, fala... Uh ovo za odmor bi bilo super! Pre nego ta najveca plata :)
Kupio gitaru. Iako nije bilo bas od prve plate, nego od cetvrte pete (malo nisam imao vremena + dugo sam birao), al se to vodi kao moj poklon meni od prve plate (to je nesto st sam dugo zeleo da kupim a nisam mogao). Inace bas od prve-prve plate sam otisao na more :)
Šta si uradio/ćeš uraditi sa prvom platom?
Bilo je to jako davno, ne sećam se tačno šta sam kupovala, ali sam je potrošila na razne poklone.
Koju pesmu najradije pevaš?
god put a smile upon your face od coldplay-a.
koja te pesma najviše nervira?
Kruska.
Da li ti se cesto poklapaju skazaljke na satu?
mhm...
da li misliš da ima nekog značenja kad ti se poklope skazaljke na satu. i kakvog?
Naravno da ima(neko misli na tebe). Ili mozda ja tripujem jer jako zelim da ima.:)
Da li zaljubljenost na tebe utice stimulativno?
totalno.
da li si sada zaljubljen/a?
Iskreno, nalazim se u situaciji da nemam pojma.
Da li bi zeleo/la da budes suprotnog pola?
Ne zauvek, al da probam na par dana, to da. Da vidim malo stvari iz drugog ugla.
Kako zdravlje?
Solidno.
Da li postoji nesto sto zelis da promenis kod sebe?
slab sam karakter.... previše lako opraštam ljudima.
šta kod sebe nikad ne bi promenio/la?