Nova verzija sajta kreće noćas sa radom

1. Redizajn je u pitanju i par novina. Očekujte probleme u radu sajta u toku noći.

2. Јеееееееее. :)))

3. Odo' ga bacit' da ne svrsim od uzbudjenja veceras!

Salim se, kul.

4. Јеееее, проблеми! :)))

Ваљда се нећемо разочарати.

5. Hahahah, ja se ne bih toliko radovao:D (evil smile)

6. Чекај, јел подразумева та нова верзија сајта компликованији начин прављења налога на основу коефицијента интелигенције?

7. Aaaaaaaaa! Znao sam da će biti :D

8. Ja i ne znam koja mi je ovo po redu nova verzija sajta.
    Sa srećom!

9. A rek'o bi čovek, ovaj kaizen ništa ne radi :)

Ajd' nek' je sa srećom.

10. Кладим се да ће људи већ од поноћи почети да серу да им је пуно ружан нови изглед. :)

11. Opa...
    Aj nek` je sa srecom... :)
    uzdravlje :)))

12. Ajd samo ugasite na jedno 48 sati postere, da se decinjata iskuliraju sa printskinovima i visprenim komentarima kako nije to to i sl.
    :)

13. Корлеоне, Џими, јел има нешто што ви знате, а ми би требали да знамо? :)

14. Ja se i ne radujem, nego obiđi sajam knjiga, radiću tamo, da popijemo koje Džimi, a i ostali.

15. Podržavam promene, makar i na gore!

16. Ja se i ne radujem, nego obiđi sajam knjiga, radiću tamo, da popijemo koje Džimi, a i ostali.

Велика је вероватноћа да ћу и ја радити на сајму.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.