Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Redizajn je u pitanju i par novina. Očekujte probleme u radu sajta u toku noći.
Јеееееееее. :)))
Odo' ga bacit' da ne svrsim od uzbudjenja veceras!
Salim se, kul.
Јеееее, проблеми! :)))
Ваљда се нећемо разочарати.
Hahahah, ja se ne bih toliko radovao:D (evil smile)
Madafaka...
Чекај, јел подразумева та нова верзија сајта компликованији начин прављења налога на основу коефицијента интелигенције?
Aaaaaaaaa! Znao sam da će biti :D
Одлично !
Ja i ne znam koja mi je ovo po redu nova verzija sajta.
Sa srećom!
A rek'o bi čovek, ovaj kaizen ništa ne radi :)
Ajd' nek' je sa srećom.
Кладим се да ће људи већ од поноћи почети да серу да им је пуно ружан нови изглед. :)
Opa...
Aj nek` je sa srecom... :)
uzdravlje :)))
Ajd samo ugasite na jedno 48 sati postere, da se decinjata iskuliraju sa printskinovima i visprenim komentarima kako nije to to i sl.
:)
http://i478.photobucket.com/albums/rr143/SwatThatFly1/smiley-face-wallpaper-008.jpg
Корлеоне, Џими, јел има нешто што ви знате, а ми би требали да знамо? :)
Ja se i ne radujem, nego obiđi sajam knjiga, radiću tamo, da popijemo koje Džimi, a i ostali.
Podržavam promene, makar i na gore!
Велика је вероватноћа да ћу и ја радити на сајму.
Onda se viđamo tamo.