Prijava

Зашто не пишу претходни надимци ктитора на профилима?

ODGOVOR: Zaboravio sam na to. Vratiću kad stignem.

Meni se samo malo ne svidja to sto kad odes na postere vidis one najpopularnije u prethodna 24h ili koliko vec. Ou, da, i ova pozadinska boja gradske cistoce.
Ovako je kul :)

Definicije na NJ su medju definicijama na N, a NJ zvrji prazno gore u onoj abecedi.

Тако је и пре било.

Isto je i za DZ i D.

Zamolio bih da pre postavljanja pitanja pročitate sve postove u ovoj temi. Na ponovljena pitanja neće biti odgovoreno, kao i na predloge (postoji podforum za to).

Razočaran sam ovim izmenjenim izgledom. Uglavnom nije loše, ali je preglednost mnogo smanjena. Jedno pitanje — zašto više nije moguće videti koliko je definicija puta omiljenovana, i zašto to ne mogu da vidim ni na svojim definicijama?

Drugo, šta su "Odabrane definicije"? Vidim ima i neke iz "Najomiljenije danas", ima nekih definicija dana... Po kom kriterujumu se biraju te odabrane?

Mislim da je ukidanje definicija dana teška glupost, zato što su tad ipak postojale odabrane kvalitetne definicije koje su posetioci sa strane mogli da pročitaju i da se zainteresuju. Ovako, nisam siguran...

I naravno, da se promeni zelena boja, ubi me u pojam, spomenuše i neki pre mene.

Ono što sam još primetio da se dešava, što je zabrinjavajuće, a to je da Vukajlija postaje više closed sajt tipa "to get full access please purchase a premium account", pošto vidim da se sve više ograničavaju mogućnosti običnih naloga a Ktitori dobijaju na značaju. Ja lično ne nameravam da kupujem Ktitor nalog, a ako bude nekih daljih i većih ograničenja, moraću da prestanem da posećujem sajt. (Iako to nikog ne bi trebalo da zanima, ali ipak mislim da posećujem jedan BESPLATAN sajt, a ne besplatan sa većim ograničenjima koja se skidaju kupovinom naloga.) Cenim i da sigurno ima onih koji bi slično uradili.

Samo moje lično mišljenje, možda je ovako i bolje.

Pozdrav.

Mozda predlog za dizajn, al prilikom posta komentara, Izgleda da je izdvojen od definicije/postera/posta. Bilo bi super ako bi se moglo blago da se spoji, jel ovaj razmak izmedju komentara je stvarno bezpotreban i blago iritirajuci, mozda da se smanji malo.

Da li može da se vrate opcije na profilu "glasovi za definicije" i "glasovi protiv definicije"?

Hm...
Znam da je ukinuto ono ,,Najomiljenije danas'' zbog zloupotreba i gluposti,ali sta bi sa onim definicijama ,,Po popularnosti'' od kad sajt postoji? Pre svega Moja baba.

I da,jedna pohvala.Dobro je sto sad ne pise pored definicije ,,Pre devet meseci'' vec pise tacan datum. :)

Hm...
Znam da je ukinuto ono ,,Najomiljenije danas'' zbog zloupotreba i gluposti,ali sta bi sa onim definicijama ,,Po popularnosti'' od kad sajt postoji? Pre svega Moja baba.

+1 za pitanje. Još jedno pitanje, kakve su tačno zloupotrebe došle do ukidanja gorepomenutih opcija?

ne volim izmene, ali šta sad, navićiću, po ko zna koji put :)
nego, može li da se namesti za najaktivnije teme kao ranije, stranice. ne sviđa mi se što ih ima samo nekoliko.

ODGOVOR: Možeš da klikneš na to "Aktivne javne teme" i dobićeš novu stranicu sa pregledom svih.

evo sad nešto primećujem, možda to nije do vas, teško kucam slova, dupliraju mi se, ili ne vidim dobro, ne znam ali nije nešto kao što je bilo.

ocu staru vuku :(

e da, jel ima il ga vise biti nece, sortiranje autora po aktivnosti i ostalim kriterijumima?

ODGOVOR: Neće ga biti. Smatrao sam da su to besmislena sortiranja s obzirom da npr. po aktivnosti stoji narednih nekoliko stranica "pre sekund". Ostali kriterijumi mi deluju neinteresantno.

Може само прва страна по популарности да се види и то је то.Чак је и она доста осиромашена ,има само име аутора и последња активност.Шта ако неко жели да мало претражује по листи неке нове ауторе , да види своје тренутно стање ,где је у односу на кога на листи и томе слично?

Мени је сада скроловање много споро. Било да користим смуд скрол или не, све изгледа ко да га покреће Целерон 333. Да ли је то до овог транзициоиног периода или је мој рачунар у питању? Имам разноразних проблема са Флешом, да ли то може бити проблем? (Виндоус 7, ФФ).

Kaizen: Jel baš sve stranice ili samo neke?

Све.

Pa probaj sa IE - om, meni radi normalno.

Не, не желим да се шалтам на други браузер. ФФ је можда мазга, ал ради посао. :)

Dobro, ali setićeš se ti mog traktora jednog dana.

Е да, што више нисам хејтер и што нема више хејтера? Да ли сам нешто превидео или шта већ?