Šta mislite o grandžu?

1. Grupa je ekstra. Grandž u balkanskom stilu. :)

2. http://www.youtube.com/watch?v=ZLthJDXbq6Y ova stvar, po mom mišljenju, ima pravi grandž zvuk. Ni ja ne volim Nirvanu nešto posebno ali imaju par gotivnih pesama.

3. Super stvar, ali nije Nirvanina :)

4. Благи ужас, ово гора тема од оне наше Јебање 2.

5. Гранџ је касапљење музике. Проклети правац који је такав, песимистичан и морао да умре :Р али као да није било довољно што је тих неколико година сјебавао свет својом популарношћу, него након њега настају само кретенски жанрови. Ваљда су људи схватили да и без смисла за музику могу да буду популарни. :Р

6. Љупка, хоћу део твоје одеће!!!!111

7. @Lullaby znam da nije Nirvanina, Originalna stvar je od shocking blue, ali nirvana joj je dala mnogo bolju boju, mnogo bolje su je odradili. :)

8. Деведесетих је дошла мода такозване ,,свести о себи''.Еди Ведер,Крут Комбајн и екипа су тада владали планетом. Сад је то време прошло,јер су се људи сморили од умотворина. ОЋЕМО ПРАВИ РОКЕНРОЛ! Филозофију можемо и из књига да читамо!

9. Lijepo si, doktore, opisao to stanje "svijesti o sebi" i filozofije. Meni toga nikad dosta.
    Ja sam baš voljela grandž. I danas ga volim, nisam ga "prerasla" kao neke druge žanrove. Niti mislim da se smorim od nečega samo zato što nebulozna masa klinaca svršava na Smells...

@iralz: kao i druge stvari s tog albuma. :)

10. Без да иког увредим,ал мени је гранџ онако... Њаааах... А не тврдим да га нисам слушао. Највише сам волео Прл Џем,и то оне мање познате песме. Али,сад ми је све то њах.

11. Meni je "njaaah" njaaah. :))

12. Мени је твоје ,, ,,њааах'' њааааах'' њаааах :))))))

13. Ma da.
    Nego, grandž ruuulz! :)))

14. Скоро сам почео да слушам Алис ин чејнс, свиЏају ми се :) Мало мрачно ал ми се свиђају

15. Алис ин Чејнз чак нису ни гранџ. Ја бих рекао да су жанр за себе.

16. Pre nekoliko meseci mi je drugarica dala poslednji album Alis in Čeins-a i, pravo da vam kažem, dobre su im neke pesme, mada su bolji bili tokom devedesetih. Izdvojio bih pesme Check my brain (rifovi jebu kevu) i Black gives way to blue (posvećeno Lejnu Stejliju).

http://www.youtube.com/watch?v=1OK1HRqP-fg

17. ljupka
    Гранџ је касапљење музике. Проклети правац који је такав, песимистичан и морао да умре :Р али као да није било довољно што је тих неколико година сјебавао свет својом популарношћу, него након њега настају само кретенски жанрови. Ваљда су људи схватили да и без смисла за музику могу да буду популарни. :Р

Љупка,удај се за мене! :)))

18. Od svake od ikona po 3,4 stvari i to je to. Smešing Pampkins eventualno, Kobejn naravno ali i to par pesama, više je ikona no muzičar, kontam da se i upucao kad je video koga je oženio i da više nema šta da napiše. Radiohead i Rege against the Machine.Pearl Jam me dotiču ama nikako, ništa, njente. Pravljenje panka u uslovima devedesetih, to je to, niti ima muzičkih znalaca, puno besa, dobrih distorzionih rifova koji u stalnom forsiranju počnu da smaraju. Sve u svemu Grandž je mrtav, živeo grandž;)

19. Da nije grandža, ne bi bilo Nirvane, Prl Džema, Saundgardena i Stoun Templ Pajlotsa. Ali opet, sve njih bih podavio u mlakoj vodi ako bi mi vratili Lejna Stejlija i original Elis in Čejnz.

Neko je pre par strana ošinuo po njima da su smeće.

Blago li je tebi, ko go da si. A mrzi me da idem da se vraćam da vidim ko je, nije dostojan mog klika zbog te uvrede.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.