Film "Šišanje"
  • Klavir štimer

Šta mislite o filmu?

• дупло в

Najgori film koji nisam gledao.

• zp

Ja jedva cekam da ga pogledam, ako ga vec ima na netu ima neko link?

• Klavir štimer

Nema. Ni ja ga nisam gledao. Verovatno ću sutra videti kad je se daje i otići da ga vidim.

• zp

Eh, ja mogu samo preko neta ;/

Duplo V, sta se tripujes kad nisi ni odgledao?

• дупло в

Jer tako sam u mogućnosti.

• zp

U mogucnosti si i da pogledas pre nego sto dajes sud, zar ne?

• Mićko

dobar film, tezak a duhovit...odgledaj ga obavezno...

• дупло в

Njah... Mogao bih, ali ono... njah...

• jocko

Film nije loš, za razliku od drugih, engleskih filmova sa naci-skins tematikom, ovaj ima manje nasija a bolju priču... Sudeći po traileru dobar deo filma je cenzurisan i film je dosta skraćen, što je bezveze. Inače je ok film.

• Z

Ima li neko link za skidanje,posto na netu sve sami laznjaci???

• Џими

Јебага, људи. Је л' сте чули ви за биоскоп?
    Мислим, ако је толика помама за филмом, капирам да сте екстремно заинтересовани, а онда није грех дати 200 кинти за биоскопску пројекцију.

Тиме помажете и комплетну филмску екипу да направи још бољи филм следећи пут.

Није ни чудо што нам се кинематографија распада, кад сви само траже линкове за скидање.

• MajaGandi

Kod nas je premijera prekosutra tako da idem bas u bioskop da ga "dozivim" na ovaj ili onaj nacin... Tolika prasina se digla oko filma, najbolje da cu ga gledati kuci na netu, mislim... Džimi slazem se sa tobom!!!!

• musssashe

Slazem se sa dzimijem...mada..kroz dugogodisnje iskustvo sa nasim filmovima..uvek ti najbucniji budu sranje..a dobri se ne cuju..tek kroz par godina...ko ima para...taj kara

• Dzankee

Dzimi, nije to problem, nego u zaostalom Krusevackom bioskopu film ce se prikazati 5.9.2011. godine..

• M
    banovan

Neću ga pogledati. Iz principa.

• Earthworm Jim

Sve ćeš da ih zajebeš.

• Dzankee

Mentally vise voli one filmice o fejsbuku :)

• Earthworm Jim

Meni rekao da voli romantične komedije.

• Hugocavez

Онако, преузет фазон из британских филмова.Поготову прва реченица, комплет преписана из фудбал факторис.