Film "Šišanje"

1. A porediti ga sa filmovima "Mržnja" i "Američka Istorija X" je glupo, jer su to daleko bolji filmovi od ovog isforsiranog đubreta.

2. Film nema veze sa navijačkom scenom u Srbiji.

Pa da. Kod nas uglavnom nema skinsa, već budala druge vrste.

3. Ja i dalje neću da ga gledam. Al' gledao sam Romper stomper malopre.

4. Pa da. Kod nas uglavnom nema skinsa, već budala druge vrste

Muka mi je od takvih kao ti što pljuju ljude koje ni ne poznaju. I kenjaju o nečemu o čemu nemaju blage veze.

5. E sad ga definitivno neću gledati, izvinite na spamu, al ja sam uvjeren da je film loš.

6. Nema kod nas skinsa. Istripovani pozeri sve.

7. a sta ima lepo da se kaze za navijace huligane?

8. Muka mi je od takvih kao ti što pljuju ljude koje ni ne poznaju. I kenjaju o nečemu o čemu nemaju blage veze.

Evo, voleo bih da saznam više. Možda ćeš mi objasniti ponešto?

9. i mene interesuje sta to ima lepo da se kaze za njih.ja sam mislio da su to obicne dijabole iliti specijalci

10. Izvini, i ja sam preterao kad sam rekao da mi je muka od takvih kao ti. Nije, naravno, ne poznajem te.
    Muka mi je od objašnjavanja i pravdanja. Ako želiš da misliš da smo svi maloumni huligani koji se jure satarama, ok. Tvoje mišljenje.

11. Ne mora obavezno da bude lepo, samo neka čovek nečim potkrepi ovakav svoj nastup. :)

Edit:

Ako želiš da misliš da smo svi maloumni huligani koji se jure satarama, ok.

Gde sam ja to rekao?

Rekao sam da kod nas nema skinsa u velikom broju. Pod ovim "budale druge vrste" ne podrazumevam sve ljude koji idu na stadion.

12. Dodji na neku utakmicu sada kad bude top 16 u Areni da vidiš, kako ih je Dule Vujošević opisao, časove ljubavi.

13. Atmosfera na Partizanovim mečevima u Evroligi je super. Navijam za Zvezdu, pa ću to ipak gledati od kuće, hvala lepo.

Nisam ti ja kriv što se prepoznaješ u svačemu. :)

14. Ali bez obzira na sve film je sranje a taj dečko što je napravio "Šišanje" je toliko isfuran da je to nešto strašno. Kada je bio u "Utisku Nedelje" na B92, nisam mogao da verujem koliko je glup.

15. Pa dobro, retko komentarišem na ovu temu. Nekad mi se omakne. Ovaj film me generalno nervira pa sam zbog toga. Nije baš da sam se prepoznao, nego smatram da je ovaj film isto što i "Do koske" ili "Rane" a to su takva sranja od filmova koja loše utiču na ljude i nadam se da će ovaj film gledati što manje klinaca a i nadam se da će stariji koji gledaju ovaj film shvatiti da taj film nema veze sa Srbijom.

16. Nego da se mi vratimo normalnim Vukajlijaškim aktivnostima. Jebeš "Šišanje" :)

17. Brate, ne mogu da verujem da su nam i hakeri nesposobna stoka koja ne ume da objavi jedan film... Jebote. Pa ja strane filmove koliko puta nabavim i po dva meseca pre premijere, a ovoga još nema... Jebem ti imbecile, da ti jebem.

18. hehehehe jeste Brate, strani film nabaviš i pre nego što glumci znaju da će biti u njemu.

19. sad sam skinuo eng.film scum iz 1979.nije o skinsima nego valjda o momcima u domu..film je izgleda brutalan.ovaj film je bio banovan..jeste da nema veze sa temom ali ko voli te filmove o huliganima i tako tome,ovo je izgleda keva http://www.imdb.com/title/tt0079871/

20. GROBAR
    Pripadnik organizovane grupe navijača JSD Partizan. Kulturološki fenomen Srbije jer je i pored sveopšteg kiča i šunda u društvu, svojom avangardnom pojavom, uspeo da održi svoju nadmoć nad pripadnicima "najsrpskijeg kluba" sa najvećom atletskom stazom.

"Обриши сузе мала моја..." Кич? Шунд? Ма дајте...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.