Ako, neka je, neka potraje samo. Taman da se odviknem od ove besmislice i gubljenja vremena. Treba završavati fakultet. Treba živeti život. Odoh u to ime da radim nešto pametno. Budite mi pozdravljene! :)
Ако, ваља. Мора и то неко. Ја досад са цимером сушио малиновачу. Сад све лепше, сем чињенице да малиноваче више нема... :) Шта је са оним пајдоманом од Фејза, жив ли је?
Eno ga tera inat odabranim defkama i Pekiju. Podseća me na mene iz "mlađih dana".
Čuo sam se danas sa Pufnom, morala je da čuva neku drugaricu da ne bude sama u stanu, a hteo sam da se vidim sa njom. Stvarno nikad neću razumeti žene.
Ako, neka je, neka potraje samo. Taman da se odviknem od ove besmislice i gubljenja vremena. Treba završavati fakultet. Treba živeti život. Odoh u to ime da radim nešto pametno. Budite mi pozdravljene! :)
Cao, Staklena! Svaka ti je zlatna! Koliki god bila fanatik, krenucu tvojim stopama... u bolje sutra! :)))
Ahoy!
Doviđenja svima, imam neke pametnije stvari da radim.
Doviđenja i dobar dan stigao je karavan!
ја нисам паметан тако да ћу да куцам овде......
BU!
..ја сам јелен...
бзбз ззбз
Skroz smo u ilegali.
Marcipane šta bejaše sa onim biće ?
ccc
Što je dobro što nema ovog u aktivnim temama :))
aha, pa kada se gamby uobrazio pa neće više da se igra :PPP
Kaboom!
Гром те ударио! Иш!
O kume otkud ti? Fala Bogu da neko dođe, osušio sam se ovde.
Стиго нет и у ове крајеве море! Сад сам модеран! Шта ми радиш иначе? Узгред, где си покисао, када се већ сушиш?
Haha nisam sad pokisao, nego malo jutros. A sušim se od dosade.
Šta ima kod tebe?
Ако, ваља. Мора и то неко. Ја досад са цимером сушио малиновачу. Сад све лепше, сем чињенице да малиноваче више нема... :) Шта је са оним пајдоманом од Фејза, жив ли је?
Eno ga tera inat odabranim defkama i Pekiju. Podseća me na mene iz "mlađih dana".
Čuo sam se danas sa Pufnom, morala je da čuva neku drugaricu da ne bude sama u stanu, a hteo sam da se vidim sa njom. Stvarno nikad neću razumeti žene.