Ко последњи......последњи 73

1. Ako, neka je, neka potraje samo. Taman da se odviknem od ove besmislice i gubljenja vremena. Treba završavati fakultet. Treba živeti život. Odoh u to ime da radim nešto pametno. Budite mi pozdravljene! :)

2. Cao, Staklena! Svaka ti je zlatna! Koliki god bila fanatik, krenucu tvojim stopama... u bolje sutra! :)))

3. Doviđenja svima, imam neke pametnije stvari da radim.

4. Doviđenja i dobar dan stigao je karavan!

5. ја нисам паметан тако да ћу да куцам овде......

6. ..ја сам јелен...

7. Skroz smo u ilegali.

8. Marcipane šta bejaše sa onim biće ?
    ccc

9. Što je dobro što nema ovog u aktivnim temama :))

10. aha, pa kada se gamby uobrazio pa neće više da se igra :PPP

11. Гром те ударио! Иш!

12. O kume otkud ti? Fala Bogu da neko dođe, osušio sam se ovde.

13. Стиго нет и у ове крајеве море! Сад сам модеран! Шта ми радиш иначе? Узгред, где си покисао, када се већ сушиш?

14. Haha nisam sad pokisao, nego malo jutros. A sušim se od dosade.

Šta ima kod tebe?

15. Ако, ваља. Мора и то неко. Ја досад са цимером сушио малиновачу. Сад све лепше, сем чињенице да малиноваче више нема... :) Шта је са оним пајдоманом од Фејза, жив ли је?

16. Eno ga tera inat odabranim defkama i Pekiju. Podseća me na mene iz "mlađih dana".

Čuo sam se danas sa Pufnom, morala je da čuva neku drugaricu da ne bude sama u stanu, a hteo sam da se vidim sa njom. Stvarno nikad neću razumeti žene.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.