Побегла за Чачак вечерас. А причала ми је да имају неку која се трипује нешто гадно, те не сме сама, те ово те оно... Мора да је та! Што се разумевања тиче... Тај лекић још нису смислили. Вођен логиком Хомера, престанеш да се трудиш и готово.
Замало ти измаче победа. Замало.
А бре Електро, мало се шалимо. Мислио сам да чекам неке ситније сате, ал` не могу, чкиљим у ово, а не видим ништа. Бежим ја. Лаку ноћ другари!
Piiiii je, vratila si tu živuljku na avatar.
I sram te bilo što nisi htela da se nađemo, ja se sav skočanio na onoj stanici, da nije prišla ona plavuša da me ugreje, crko bih.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Побегла за Чачак вечерас. А причала ми је да имају неку која се трипује нешто гадно, те не сме сама, те ово те оно... Мора да је та! Што се разумевања тиче... Тај лекић још нису смислили. Вођен логиком Хомера, престанеш да се трудиш и готово.
E to sam čuo da ide za Čačak, verovatno je zbrisala popodne. Ccc...
Није поподне, вечерас је отишла. Чули смо се. Е да, турио сам те на фејс у пријатеље, не иде то, док није фејзбук офишл!
Gde me nađe leba ti? Ja napravio zbog nje, a sad ispade da ona slabo dolazi. Što je najgore, bio sam žestoki protivnik toga.
ја сам сладолед....
O evo nam i oca Lakarija.
Па нема нет још увек овде. Требала би скоро да уведе... Иначе, док има нет, баш доста виси. Узгред, није те баш било претерано тешко наћи...
Ma da, ja sam inače čuven po tome što sam poznat.
Па да. Чак и у мом селу причају о теби. Редовно.
Pobedaaaaaaaaa
Nemoj da me zezaš.
Замало ти измаче победа. Замало.
А бре Електро, мало се шалимо. Мислио сам да чекам неке ситније сате, ал` не могу, чкиљим у ово, а не видим ништа. Бежим ја. Лаку ноћ другари!
Laku noć kume.
Khm...
Haha ko se to meni nakašljava.
Ko? :D
Pih, sto je cudno ovo, nikako da se naviknem.
Piiiii je, vratila si tu živuljku na avatar.
I sram te bilo što nisi htela da se nađemo, ja se sav skočanio na onoj stanici, da nije prišla ona plavuša da me ugreje, crko bih.
Samo da vam se pohvalim da položih iz prve jedan od 3 najteža ispita na faksu. :)
Pa sta cu, jurila sam neke predmete, a drugarica zakljucana u stanu, mislila sam da ce da ga zapali. :) A tu plavusu sam ti ja poslala. :P
Šta trtljate o'đe :)