Rispekt zato što nisi od onih što tripuju da slušaju nešto kul zbog okoline, a ima ih dosta dosta... Dragana je odavno pjevačica, ali baš odavno, tako da i to poštujem, mislim da čak i znam poneku njenu staru pjesmu, ali baš staru :)
Ako ti je najomiljenija pesma neka za koju drugi ne znaju. :)
Pa ono, logički gledano zaključiš da si prešao cijelu diskografiju, preslušao sve i tako to... :)
Ja inače ne volim pjesme koje sluša svako ali baš svako, zato iako mi je 3 doors down jedan od najomiljenijih bendova, pjesma HERE WITHOUT YOU me jako nervira i ne dotiče me iako je emotivna :)
Pa tako ti jednostavno dođe, jedno vrijeme sam imao sve pjesme od 3dd-a u telefonu, osim ove gore i Kryptonite, i naravno svi su me pitali zašto ih nemam :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Hvalimo se :)
Samo da vam se pohvalim da sam se slikao sa Draganom Mirković! :D
I posle sam ja ziljav, i pozer i sve ostalo :)
Ne lupaj, Marko, sam znaš koliko je gotivim. :)
Peki? A slika?? Odmah postavljaj! ;)
Znam, znam po jutjubu :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs207.ash2/46987_1671395509891_1387479172_31808021_775742_n.jpg
Rispekt zato što nisi od onih što tripuju da slušaju nešto kul zbog okoline, a ima ih dosta dosta... Dragana je odavno pjevačica, ali baš odavno, tako da i to poštujem, mislim da čak i znam poneku njenu staru pjesmu, ali baš staru :)
Oooooo, svaka čast, baš ste mi lepi oboje! :) Što ne staviš kao avatar sliku?
SMarko, hvala na komplimentima, isto i ja tako razmišljam. :)
Staklena, još uvek razmišljam.
Što? Pa lepi ste! :)
Pa... Biće. :)
Uraaaa! :)
Staklena... Biće. :)
Hehehehe :))
Znate šta sam provalio? Znaš kako da znaš da si fan nekog pevača/ice ili benda? Ako ti je najomiljenija pesma neka za koju drugi ne znaju. :)
Pa ono, logički gledano zaključiš da si prešao cijelu diskografiju, preslušao sve i tako to... :)
Ja inače ne volim pjesme koje sluša svako ali baš svako, zato iako mi je 3 doors down jedan od najomiljenijih bendova, pjesma HERE WITHOUT YOU me jako nervira i ne dotiče me iako je emotivna :)
Kako je to moguće!? Ja obožavam tu pesmu. :)
Mada te donekle i razumem. Od Draganinih ne podnosim Kad bi znao kako čeznem i Sama, iako su joj to najčuvenije pesme. :)
Pa tako ti jednostavno dođe, jedno vrijeme sam imao sve pjesme od 3dd-a u telefonu, osim ove gore i Kryptonite, i naravno svi su me pitali zašto ih nemam :)
Hm, ja sam fan jednog benda za koji je malo ko čuo, tako da se ne računam. :)