Ко последњи......последњи 73

1. Samo da vam se pohvalim da sam se slikao sa Draganom Mirković! :D

2. I posle sam ja ziljav, i pozer i sve ostalo :)

3. Ne lupaj, Marko, sam znaš koliko je gotivim. :)

4. Peki? A slika?? Odmah postavljaj! ;)

5. Znam, znam po jutjubu :)

6. Rispekt zato što nisi od onih što tripuju da slušaju nešto kul zbog okoline, a ima ih dosta dosta... Dragana je odavno pjevačica, ali baš odavno, tako da i to poštujem, mislim da čak i znam poneku njenu staru pjesmu, ali baš staru :)

7. Oooooo, svaka čast, baš ste mi lepi oboje! :) Što ne staviš kao avatar sliku?

8. SMarko, hvala na komplimentima, isto i ja tako razmišljam. :)

Staklena, još uvek razmišljam.

9. Što? Pa lepi ste! :)

10. Znate šta sam provalio? Znaš kako da znaš da si fan nekog pevača/ice ili benda? Ako ti je najomiljenija pesma neka za koju drugi ne znaju. :)

11. Ako ti je najomiljenija pesma neka za koju drugi ne znaju. :)

Pa ono, logički gledano zaključiš da si prešao cijelu diskografiju, preslušao sve i tako to... :)
    Ja inače ne volim pjesme koje sluša svako ali baš svako, zato iako mi je 3 doors down jedan od najomiljenijih bendova, pjesma HERE WITHOUT YOU me jako nervira i ne dotiče me iako je emotivna :)

12. Kako je to moguće!? Ja obožavam tu pesmu. :)

Mada te donekle i razumem. Od Draganinih ne podnosim Kad bi znao kako čeznem i Sama, iako su joj to najčuvenije pesme. :)

13. Pa tako ti jednostavno dođe, jedno vrijeme sam imao sve pjesme od 3dd-a u telefonu, osim ove gore i Kryptonite, i naravno svi su me pitali zašto ih nemam :)

14. Hm, ja sam fan jednog benda za koji je malo ko čuo, tako da se ne računam. :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.