Ко последњи......последњи 73

1. imas neku posebnu temu?

2. A htela sam portrete,pa sam dodala i pokret u sve to,pa sam napravila zamešateljstvo i pogubila se.
    Idem da oteram sina u krevet,baksuz mali još ne spava! :))

3. ja cu jednom traziti nekome da mi nacrta moj al imam prilicno tesko opisivu viziju pa ne znam kako ce sve to ici :)

4. Gogo,to su ti današnja deca:)))

5. Konačno da zaspi :)

6. dakle kako ti idu portreti i ko ce da ti pozira?:)

7. Portreti su mi omiljeni motivi,ali kažem ti,dugo nisam radila-pa ću sad da moram "svoje iz okoline" da gnjavim :)

8. ja nisam rodjen za crtanje ali sam imao par uspijesnih radova hemijska na papiru stilom, nako iz dosade na casovima, predavanjima i sl :)

9. Pa,takvi radovi -kad se ne trudiš,slučajni su uvek najbolji!
    A dosadni časovi su meni u srednjoj bili "okidač" za mnoge lepe crteže,karikature i slike :)

10. znam neke sto im je dobro islo al su morali da zive od necega pa su upisali fakultete koji nemaju veze sa umjetnoscu...

11. Ta,ja sam iz matematičke gimnazije pobegla na višu likovnu zato što nisam mogla to-da nastavim nešto što mi nije bilo u duši.Ali,nisam ni mogla dalje,na akademiju,jer sam morala da počnem da radim.. :)

12. kad bude ljeba od toga vise ce ljudi biti srecno :)

13. A tu više nije samo pitanje ljeba,prijatelju moj,nego to da nisi sav svoj ako ne radiš to za šta te Bog stvorio.
    Ja sam pravila pauzu 15 godina od slikanja,pa mi ništa nije bilo bolje-naprotiv,bilo mi je skroz šit..
    Zato sad pokušavam da se vratim na stare staze :)

14. to sam i rekao...valjda :)

15. Pa,da :)
    Ajd' laku noć,pa do sledećeg "bistrenja" umetnosti :)

16. Pa pobeda je svakako moja. :P

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.