Ко последњи......последњи 73

1. Hahah, nece biti nego jeste. :D

2. Evo da napišem malo dužu rečenicu da ne bude da ostavljam samo po par slova. :)

3. Fino, fino... :)
    Odoh ja da spavam, laku noc...

4. Koja pustoš ovde...
    ???

5. Jbg, nedelja jutro... ili spavaju ili leče glvobolju :)

6. :) glavobolja, sto posto...

7. Razume se :) Tebe ne boli glava?

8. Ma 'de :) nisam nigde vileneo sinoć. ti?

9. Ne boli me nikad... Samo budem umorna, a sad nisam ni to iz istog razloga... Preterah preko nedelje, pa vikend preskačem :)

10. :) ja sam hronično neispavan- što više spavam, više mi se spava...

11. jacka i jocko....zanimljivo.:)

12. :) kakva slučajnost. Ona mi je mladja sestra :D zezam se.

13. Misliš starija... :)
    Da, inače kad sam prvi put videla tvoj nik negde na komentima pomislila sam'jbt, šta mi je sa avatarom' :)

14. haha :) Otkud baš jacka? Odakle ideja za taj nik?

15. Pa to je jedina varijacija na moje ime koju niko ne koristi... Sve sam bila drugo, čak i Jacke, ali ovo niko... Zato... :)
    Ti?

16. Isto, ali moj zvuči kao blesavi nadimak :) Inače nisam ja napravio profil na Vuki nego brat od tetke pa me tako nazvao :)

17. Tvoj nadimak blesav?! A ja zvučim kao ziljava klinka koja sama sebi tepa... Idi bre... Mislim da sam pobedila... :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.