Ко последњи......последњи 73

1. Na vuki je najvažniji nik :) Pa dobro, jesi, ajde :) Moj i nije tako strašan... Da barem može da se promeni...

2. može da se promeni :)

3. Samo da odgovorim Ledenom od sinoć:

Ledeni

i rekao je to svima na sajtu nekoliko puta, sad vec pocinje da me plasi :)...

Čoveče, ne budi primalac. :) Ovde je in biti neuobičajen, pa se i ja trudim. :D

4. Peky, nema problema

Rizz, kako može da se promeni?

5. pošalješ kaizenu pvt.. meni je promenio davno :)

6. :) ja neću menjati... Ne znam kako da se nazovem, a i ljudi me upamtili pod ovim glupim imenom :)

7. Moj je tako klinački. :)

8. moj nik ne liči na moje ime :)

9. Postaneš ktitor i menjaš u šta 'oćeš, kaiz ne menja više tek tako. :)

10. Pekky- kada sam pročitao tvoj post zvučalo mi je kao da lignjoslav izgovara, jer ga imaš na avataru XD

Rizz, imaš lep nik... :)

11. Pekky- kada sam pročitao tvoj post zvučalo mi je kao da lignjoslav izgovara, jer ga imaš na avataru XD

E, zato mi DM nikad ne stoji na avataru. :D

12. :) psihologija je čudo! Povezivanje reči sa slikama :)

13. :) ja neću menjati... Ne znam kako da se nazovem, a i ljudi me upamtili pod ovim glupim imenom :)

i tako ostadosmo blizanci... :)

14. :) da :) kako se citira neka osoba, tako zatamnjeno kao u tvom poslednjem postu?

15. napišeš velikim slovima CITAT pa onda bez razmaka to što kopiraš i onda napišeš tatic ISTO VELIKIM i isto bez razmaka, ja ne smem da ne izbaci :) i to ti je to :)

16. Хиљадз неконтролисаних мисли....

17. Čoveče, pa ja imam nervni slom :)))

18. pa onda bez razmaka to što kopiraš i onda napišeš

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.