Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Na vuki je najvažniji nik :) Pa dobro, jesi, ajde :) Moj i nije tako strašan... Da barem može da se promeni...
može da se promeni :)
Samo da odgovorim Ledenom od sinoć:
i rekao je to svima na sajtu nekoliko puta, sad vec pocinje da me plasi :)...
Čoveče, ne budi primalac. :) Ovde je in biti neuobičajen, pa se i ja trudim. :D
Peky, nema problema
Rizz, kako može da se promeni?
pošalješ kaizenu pvt.. meni je promenio davno :)
:) ja neću menjati... Ne znam kako da se nazovem, a i ljudi me upamtili pod ovim glupim imenom :)
Moj je tako klinački. :)
moj nik ne liči na moje ime :)
Postaneš ktitor i menjaš u šta 'oćeš, kaiz ne menja više tek tako. :)
Pekky- kada sam pročitao tvoj post zvučalo mi je kao da lignjoslav izgovara, jer ga imaš na avataru XD
Rizz, imaš lep nik... :)
hvala .)
E, zato mi DM nikad ne stoji na avataru. :D
:) psihologija je čudo! Povezivanje reči sa slikama :)
i tako ostadosmo blizanci... :)
:) da :) kako se citira neka osoba, tako zatamnjeno kao u tvom poslednjem postu?
napišeš velikim slovima CITAT pa onda bez razmaka to što kopiraš i onda napišeš tatic ISTO VELIKIM i isto bez razmaka, ja ne smem da ne izbaci :) i to ti je to :)
Хиљадз неконтролисаних мисли....
Čoveče, pa ja imam nervni slom :)))
:)))