U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Prijatno ti bilo. Posle ću nešto da te pitam.
http://www.youtube.com/watch?v=ZGipPJKMEeU
Домунђавање...
Nije, pitaću ovde pred svima!
U, što imamo muzičku podlogu, hahhahahaha
Ala sam jela-k'o mećava! :))
Pucaj,Nato :))
Sad svi otvorili širom oči i uši, šta li će da je pita....?
Šta ti muž kaže na to što visiš na Vuki?
Ništa,nekad kad preteram,onda frkće,ali inače je ok,zato što zna da mi je to relax posle posla i časova popodne i uveče,a pauza pred kuvanje sutrašnjeg ručka.. :))
Mi smo zajedno od '87.,tako da nema mnogo nerazumevanja među nama :))
Imam sličan slučaj kod svoje kućice, puno puta mi kaže da nisam normalna, a isto imamo dug staž, malo kraći nego vi, od devedessedme...
Mislim,počeli smo da se zabavljamo 87,a venčali se 95 :))
Znaš kako kažu-počeši me,pa ću i ja tebe :))
Znači,ja mu ne branim da ide na pecanje,u kladionicu(umereno),da izađe sa društvom kad hoće,ali ni on mene ne koči.
Totalno smo dva univerzuma,ali-eto.. :)
Mi smi isti univerzum, ali svako ima svoju putanju, ne sudaramo se i funkcionišemo fenomenalno, imamo puno zajedničkih aktivnosti, ali i različitih, on je slikar, ja ekonomista, nebo i zemlja po zanimanjima.
Па шта може да буде лоше ако вас две учествујете?
Реално...
:))
Ehehehe,eto kako se suprotnosti privlače :)
Mi umetničke duše smo milina za zajednički život :))
To je zato što smo nas dve vage, tolerantne i divne od osobe. Jel da Uroše?
Слажем се, што се вас тиче хахахаха
A ti kao nisi divan i tolerantan? Ajte molim vas....
A ja sam dupla Devica u ćoroskopu,ali rođena poslednjeg dana -pa sam pokupila dosta od Vage :))
E sad:ako se razumeš u astrologiju,kaži mi:meni je Mesec u Ribama,a Venera u Lavu.Š'a to znači?
Nešto malo znam,al'ne puno,a zanima me :)
Па, трудим се да будем!
:))
Одох, ћаос!
Ćao Uroše,obasuo nas komplimentima,juf! :))
Nemam pojma, to je nešto što me je zanimalo dok sam bila tinejdžerka, a od tada je prošao jedan i po vek.
Samo mogu da ti kažem da si precizna i pedantna, dobar drug, VEOMA ambiciozna i verna do bola,ali ponekad samodestruktivna i okrutna...
Uf,bre...istina.
Al' nisam ambiciozna,nego to tek počinjem da budem "pod stare dane"(imam celih 38)! :))