Eto vidiš, nisam baš sve zaboravila:) Isto smo godište... Ja ću još malo da idem, moram da perem kosu...
Jeeeee,generacijaaaa!!! ;))))* Važi Nato,kad je kosa u pitanju-to je za mene ozbiljna stvar! :))
Moja je kratka, ali volim da mi se osuši prirodnim putem, fen ne podnosim. Idem, možda se vratim, ako ne ,onda pozzz do sutra!
Pozdrav,bilo mi je baš drago! :))
Ja se izvinjavam za malopredjasnji nestanak, ali mi je nestalo struje...pa i mene. U ovom svetu bez struje ne ide...
Bem ti 21.vek!
I pazi, ovde ispada da me nije bilo sat vremena, a meni se cini da je proslo 15min... Sve je drugacije nego u pravom svetu... Nego, sada sam videla da i ti, kao i ja imas Mesec u Ribama...to su umetnicke duse...toliko znam. :))
Крај.
Mozda.
Jeee,Marcipan,sve srodne duše ovde!! :))) Jok,Uroše :))
Знам да није, још нисам одлучио.
Jeee,otkad si avanzovao,sav net prostor je potreban za ego jedne muške Vage!! :)))
Цениш? :)))
Pa,neverovatno-svi moji najbolji ortaci su Vage!Tako da tačno znam š'a pričam ;))
Како их нижеш само хахахаха
Došla još jedna :)
Ma,oni se "lepe" za mene,čerez sam tako "šaramantna" :))
Ja se prirodno lepim za Vage i Lavove.
Mene Lavovi plašU,al' mi mama Lav,pa onda znam kako ću.. :))
Sad će još malo kraj, pa da polegamo. Uki?
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Eto vidiš, nisam baš sve zaboravila:) Isto smo godište...
Ja ću još malo da idem, moram da perem kosu...
Jeeeee,generacijaaaa!!! ;))))*
Važi Nato,kad je kosa u pitanju-to je za mene ozbiljna stvar! :))
Moja je kratka, ali volim da mi se osuši prirodnim putem, fen ne podnosim.
Idem, možda se vratim, ako ne ,onda pozzz do sutra!
Pozdrav,bilo mi je baš drago! :))
Ja se izvinjavam za malopredjasnji nestanak, ali mi je nestalo struje...pa i mene. U ovom svetu bez struje ne ide...
Bem ti 21.vek!
I pazi, ovde ispada da me nije bilo sat vremena, a meni se cini da je proslo 15min... Sve je drugacije nego u pravom svetu...
Nego, sada sam videla da i ti, kao i ja imas Mesec u Ribama...to su umetnicke duse...toliko znam. :))
Крај.
Mozda.
Jeee,Marcipan,sve srodne duše ovde!! :)))
Jok,Uroše :))
Знам да није, још нисам одлучио.
Jeee,otkad si avanzovao,sav net prostor je potreban za ego jedne muške Vage!! :)))
Цениш?
:)))
Pa,neverovatno-svi moji najbolji ortaci su Vage!Tako da tačno znam š'a pričam ;))
Како их нижеш само хахахаха
Došla još jedna :)
Ma,oni se "lepe" za mene,čerez sam tako "šaramantna" :))
Ja se prirodno lepim za Vage i Lavove.
Mene Lavovi plašU,al' mi mama Lav,pa onda znam kako ću.. :))
Sad će još malo kraj, pa da polegamo. Uki?