Prijava

Dokle god nam decu vaspitava ulica, leka neće biti ni u tragovima.

EDIT: DOKLE VIŠE NEMA PRVOG JEBENOG POSTA? JEBEM VAS USTA.

I zaboravio si da dodaš "Društveni paraziti ili samo stereotip" :)

Ако неко на основу тих балвана кроји мишљење о мени, онда ме боли курац шта ће да мисли. Не сећам се кад се овако нешто десило на утакмици коју игра репрезентација. Ово је много сумњиво.

Пендрек, пендрек, сузавац, па опет пендрек, па ћошак од штита, па пендрек, па рафал гумених метака. Док се не науче за пар година, има да седе на северу Маракане и југу ЈНА и да певају песмице типа "што је леп овај свет, овде поток онде цвет.".

I zaboravio si da dodaš "Društveni paraziti ili samo stereotip" :)

Neću ni da gledam ovu temu onda. :))

Neću ni da gledam ovu temu onda. :))

Мод си, прилагоди је себи ако ти не одговара. :))

E, a najgore je da kad krenu da pucaju, upucaju nekog nevinog ili wannabe nevinog, pa tako kukaju ceo život "on došao na utakmicu, oni ga upucali gumenim metkom, sram vas bilo, panduri" i slično.

"Društveni paraziti ili samo stereotip"

Je l' znaš luly koja je prva tema sa ovakvim naslovom?

Нема лека, Пеки. Нису проблем сами хулигани, већ МНОГО већи број Срба који дивљање подржава. Знам да није тема о паради, али видели сте и сами колики број људи је подржао хулигане.

Jeb'o te,ovo večeras mi skroz čudno! Nisam vidio veći broj srpskih navijača na gostovanju nikad.Sve mi to djeluje izrežirano,kao da su namjerno htjeli da prekinu tekmu...Možda djeluje kao teorija zavjere,ali izgleda da su se Karadžićevi suparnici počeli koristiti njegovim metodama. :)A huligani....Pa svugdje ih ima,samo u bogatim državama su u zatvoru,jer tamo imaju čime da ih hrane :)

Само ми није јасан онај истетовирани мамлаз са фантомком. Сакрива фацу, не сакрива тетоважу, преко које могу без проблема да га идентификују.

Moramo da unesemo više muda u našu policiju,jer kada huligani sledeći put pravili sranje, treba neko dobro da ih nauči pameti. Vlast mora pokazati da više neka sprdanja sa njom.

Нема лека, Пеки. Нису проблем сами хулигани, већ МНОГО већи број Срба који дивљање подржава. Знам да није тема о паради, али видели сте и сами колики број људи је подржао хулигане.

Пре неки дан, гледам коментаре на једном нашем сајту и први коментар типа:

Срамота, срам вас било, уништавате ваш град.

Однос гласова: 2000 за, 1800 против.

To ja i kažem, problem je što je zatucanost i nasilje uvučeno u pore nacionalnog razmišljanja. Da nije tako ne bi bilo ni huligana.

Prošli post upućen Džimiju.

Па, погледајте овај скор:

http://vukajlija.com/zabava/posteri/33549

И на Вукајлији су изгледа хулигани нека врста јунака која ''треба'' Србији.

Je l' znaš luly koja je prva tema sa ovakvim naslovom?

Izgubila sam se, ne znam. Govori! :)

Џими, зашто је тај постер међу живима? :))

Ако неко на основу тих балвана кроји мишљење о мени, онда ме боли курац шта ће да мисли.

Ево, даћу ти пример, замисли да имаш пет дечака који су ненормални штребери, све знају увек, уче као ненормални, сасвим су дисциплиновани и перфекционисти су. Упознаш их, и изградиш неко мишљење да су мало чудни, не свиђају ти се, напорни су, али конташ да им је такво окружење, шта ће, јадни, били приморани да буду савршени. Конташ цело њихово одељење је штреберско, незанимљиво. Јебига, они су представили то одељење тако и то је то. И тако један дан одеш у одељење и видиш да су људи кулијана, опуштени нико није штребер сем њих и буде ти криво што си толико погрешио.

Е па тренутно много људи мисли да су сви Срби хулигани, када би дошли можда би и променили мишљење, заправо променили би у сваком случају, али пошто то не могу или не желе и немају потребу да ураде сви, онда ћемо за многе остати дивљаци и хулигани све док не будемо послали неке друге представнике и променили слику.
Не можеш да кривиш људе што имају искривљену слику о Србији и Србима. Само лоше стране им се показују, увек смо ми негде у негативном светлу, људи само прихватају оно што им се сервира на телевизији, а то је да смо ко пуштени с ланца.

Мислим да би најбоље било да и гласање за председника спроведемо плуситјима и минуситјима на вујаклији.