Huligani - ima li leka?

1. Ма опуштено Скочимише, боли те курац. Ја за ових 5 године колико идем на утакмице не памтим да се десило било шта на истоку и западу, а малој деци је место тамо...

2. Ја бих предложио да се опет уведу омладинске радне акције.

3. Svako ko napiše da se u Engleskoj dobijaju takve robije nema pojma o čemu priča a više se sranja desi na tribinama u Engleskoj nego u Srbiji. Počni malo više da pratiš pa ćeš znati. Mrzi me da nabrajam. A na Derbiju je bio pun Jug dece i ništa im nije falilio a verujem i na severu da je tako. Dosta ljudi nema pojma a priča.

4. Cemu to kad ni odrasli posla nemaju.

5. Jes vala Džoni...Ja sam godinama išao na sever s drugarima. To nam bilo nešto poput izlaska...Zajebancija, cuga, dernjava i ostalo. Bilo tuča, suzavaca i ostalih sranja, al ko neće da učestvuje, uglavnom ne ispašta zbog istih...A ko voli, nek izvoli. Nama vazda bilo do jaja.

6. Baš to Džonovan....a sada što propaganda pravi od ljudi to što pravi to je druga priča.
    Tamo svi ljudi vole svoj klub, svoje boje, svoje drugare i imaju strast prema tome. I bolje je od prosečnog izlaska 50 puta....Emocije bre....naravno da ponekad izbije sranje kada su tamo divlje emocije...

7. На северу има деце на свакој текми. Носе обележја, уче песме. :)
    Јебу кеву клинци, има да буду прави навијачи, јер их одмалена уче да НАВИЈАЈУ а не да их пуштају да сами уче да ломе и пале.

8. Na mladima svet ostaje :) znači i deca će nam budu hOOligani

9. Има лека. Уништити фудбал.

10. A žurka kreće od jutra kad dođeš na željezničku stanicu u NS, pa do sutra-prekosutra posle podne kad se vratiš smrvljen kući. Neki su ponekad i jebali usput.

11. Е кад чујем ове приче да не може нормалан човјек да пође на утакмицу због хулигана, сере ми се. Сви баш трче да гледају 22 балвана како млате за лоптом. Више труда утрошим ја за једно просјечно срање него та 22 балвана за једну утакмицу. Још кад се то зачини примјером Енглеске, е тек онда ми се сере. Па Енглези се, јеботе, макљају колико иђе могу ван стадиона. Сад, тренутно. И никакав закон их неће спријечити то да раде. Закон може да спријечи да такве ствари дођу до медија. Оно што није пренесено путем неког медија - није се ни десило. А то за бакље - оне никад нису биле дио енглеског навијачког стила, то је Италија, па на овамо јужније. Дај, јеботе, распитајте се мало, па онда уђите у расправу.

12. Ma fajt klub varijanta i kraj priče. Treba im napraviti neko izolovano borilište gde će na miru moći da se masovno biju između sebe i rešen problem. E, sad to što su oni potrebni državi u jednom komadu, da bi mogli da obavljaju za nju razne kriminalne radnje koje policija prati i koristi za svoje potrebe, to je već sasvim druga priča.

13. Да се ви школовани питате отишли би и Срби и Србија у три пичке материне.

14. Ima leka, lepo dole na tribinama panduri sa mitraljezima i pucaj po bagri. Ako ti nije zao zivota ti divljaj znas sta ti sledi, posle nekih 200-300 zrtava bili bi mirni ko bubice.

15. Ima leka, lepo dole na tribinama panduri sa mitraljezima i pucaj po bagri. Ako ti nije zao zivota ti divljaj znas sta ti sledi, posle nekih 200-300 zrtava bili bi mirni ko bubice.

To niko nikada sa tribine ne bi izjavio da treba tebi da se uradi i onda je jasno ko su ljudi na tribini a ko si ti.
    Šta žao života? Kakvo divljanje?
    Znaš li ti dečko o čemu pričaš uopšte?
    To su bre utakmice i fudbal, druženje, zezanje, navijanje i ljubav pream klubu, a ako se desi sranje to je zato što su ljudi tamo hrabri i imaju emocije prema tome svemu. I ne daju da ih niko muštra a posebno ne polupismeni i nepismeni panduri. Mitraljez....ubijanje 300 ljudi....,ma šta pišem ja tebi oupšte...jasno je sve da nemaš bre ti pojma šta pričaš uopšte...

16. Haha, gle ovaj Kiler što se javlja, a na avatar metno Čarlija Šina, heroja alkoholičara koji zamalo da zakolje sopstvenu nenaoružanu ženu.

Za huligane je najbolji lek dobar fudbal i dobar standard. Imam sreće da gledam uživo utakmice u Bundesligi pa znam šta pričam - karta prosečno 30 evra, dođeš na stadion, gledaš kao čovek. Pored tebe navijač Kajzerslauterna, zezaš se sa njim, ali navijaš za Keln, jebiga. Izgubi Keln. Nikom ništa. Gledao sam dobar fudbal, a ako pravim sranja, znam šta me čeka. Nisam lud da dam 30 evra da bih se pobio sa nekim.

Englezi su u tome otišli predaleko. Naime, najveći njihov korak u borbi protiv huliganizma je bilo izbacivanje stajanja na stadionu i, uopšte, dela za vatrene navijače gde su karte jeftinije. Toga tamo nema. Nema kopa i nema organizovanog navijanja. Zato ste juče videli da 4.000 ljudi iz Gelzenkirhena peva 100 puta glasnije od 76.000 pičkica iz Mančestera. Zato je Bundesliga - keva.

17. A šta kad nemamo istok i zapad? Šta kada je stoka iz Teslića ne 15 metara od tebe? Šta kada te stoka iz Crvene zemlje gađa sikirama?
    Pričajte vi vaše priče kako je sve to medijski napumpano, znam ja koliko sam štangli i kamenica preko leđa dobio...

18. Postoje sportovi poput tenisa na kojima dodjes,odgledas,odes.Ne navijas.Fudbal je druga prica.To sto se na osnovu 3,10,30 pojedinaca,grupa od 10000 ljudi svrstava u huligane je tuzno.Na fudbalu se navija,da svom timu stvoris prednost,da budes 12. igrac. Pustite me bre tih prica "ne smemo na utakmice zbog huligana". Koliko imate godina 4 ili 94? Posto je to stav neinformisanih ljudi kojima su televizija i novine isprale mozak,i to ne samo sto se fudbala tice,vec i ostalih,dooosta bitnijih stvari.Evo,prosli Uksrs su svi "huligani" bojkotovali utakmice,pa je bilo koliko ljudi ukupno? Sedamdes'troje na svim utakmicama!? Pa gde su sad ti PRAVI navijaci,koji vole klub i koji ne mogu zbog nas "huligana" koji smo tu svake nedelje,gledamo i bodrimo klub za koji navijamo,gde su oni da popune istok,zapad,sever i jug? Boli ih kurac da dodju! Jer ih boli kurac i za nas fudbal! Jeste sranje,ali je nas.Ali nemojte onda zato sto vam je sranje fudbal,da prebacujete krivicu na ljude koji su tu konstantno.To je kao da ja kazem da necu da dolazim u skolu,jer ima jedan opasan baja koji sve mlati,pa se on razboli,ne dolazi nedelju dana,a nema i dalje nema.Zasto? Zato sto me boli kara i zato sto je razlog sasvim levi,a ne taj baja! Skola je primer,da se ne pomame neki sa pricama "vidi ga ovaj osnovac,itd" . Kako to da se ne plasite huligana kada igraju Zvezda i Partizan sa jacim klubovima? Ajde,molim vas,kako se tad ne plasite,nije mi jasno!? Pa tad je naaaajvise "huligana" na utakmicama! Ja vece gluposti nisam cuo i procitao od ovih sto se pisu u Srbiji! Mi smo jedna govna,svi do jednog,jebo nam pas mater! ,Rumun,Italijan,Nemac,Hrvat ce da lizu jaja kome god zatreba samo da dokazu da je to sto oni imaju najbolje. A mi? Mi sami sebe kanalimo! Pricate gore o standardima,pa sta hocete,da karta bude 2000 dinara? Ljudi NE ZELE 300 dinara za kartu da izdvoje.Ne da nece,nego ne zele! A onda su im "huligani" razlog. Umesto da ako imate i malo postovanja prema drugima(pricam u globalu nikog odozgo iz postova ne grupisem u ovo sada),recite bre jednom za svagda "necu da gledam to govno od fudbala,sranje je,namestene su utakmice i kraj",a ne "ne idem zbog huligana". Pa i pre 30 godina je bilo navijaca,pa su stadioni bili puni.Sami sebi mazete oci ljudi,ne valja vam to. Ajd' uzdravlje.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.