Шта мислите о особи изнад себе? 6

1. Ovo je bre tema gde se nalazimo da pricamo kako je Myth lep i pametan. :)

2. U pravu je. Volim je. I priča po temi kako sam lep i pametan. Više pametan no lep, al ajde. :)

Ukijeve sadašnja (bivša?) virtuelna seksi žena.

3. Ma i ja sam sve pomesala- ko je sadasnji, ko bivsi, ko ljubavnik...kuku mene....a ionako niko nista ne radi- ima izdelim svima otkaze! :))

Volim ga, voli me sto pricam kako je lep i pametan i dobar i skroman.

4. Totalno je moderna. I kul. Lako je čojek zavoli. Ima mutnu istoriju na ovom sajtu. Oće nešto konkretno.

Ukijev mobilni - 062/ 911-2345
    Predražinjov fiksni - 011/ 99-118
    Grof mobilni - 064/ 223-434
    Dank satelitski - 533/ 34276576756262
    Hot line - 011/ 333-222

Eto ga. ;)

5. Postao suvereni vladar teme.

6. Bori se za pravdu.

Myth, znam to, a i mnogo vise od toga, mislim- mnogo bitnije podatke ;)
    Grof je kum, kum nije dugme. Sve ostalo je promenljivo.

7. Draga, mila. Ko da mi je iz bajke utekla. Možda je sva tako fina. Možda je i džavo. Ne znam. Al' saznaću. ;)

8. Kaze da je sa betonske planete, ove nase, ali ja nesto nisam bas sigurna u to. :)

9. Misli da sam vanzemaljac. A meni ona izgleda kao da nije odavde. Pozitivno negativna. :)

10. Ne znam odakle mu vise ideje za zasmejavanje. :D Nesto je mlogo neobican, ko zna u kakvo je bure upao kad je bio mali. :)

11. Nešto mi je mnogo simpatično izgubljena. Dovoljno da čovek pogleda slike pa da vidi da ne zna da se šminka. Ni da pozira. 100% prirodna, onako fino. Kupila pirsing umesto farmerki. Totalno je super. Još mi i govori svašta nešto lepo. Mlogo je fina. I zasmejavam je, valjda. Eto. A sad idem. Lepo spavaj princezo. :)

12. Laskavac! :) A i zasmejava me.

Laku noc!

13. mislim da misli da je snijeg jako važna stavka u životu sakupljača leptirova!

14. Mnogo, brate, misli. Možda treba da odmori malo :))

15. zna da se uvuce pod kozu.. ;)

16. neodoljiv, neumoljiv :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.