Шта мислите о особи изнад себе? 6

1. iako je dve godine (što je duže i od mene) nije napravila ni jedan poster

2. Forenzičar koji ne pravi postere. :)

3. Podsecam ga na bivsu xD

4. mislim da ima zanimljivu poruku na profilu

5. Mislim da ima zanimljivu poruku na profilu. Bilo vizuelnu, il tekstualnu. Šarmantna, u svakom slučaju.

6. Ha, šta reći za ovo mlado momče kad je sve jasno :)

Pokazuje rukama koliko se loži na citizen :))

7. Njegov avatar prosto vapi za penetracijom. :))

8. Naprosto ga obožavam!

9. Naprosto se obožavamo! :))

10. Naprosto forumaš svetskog kalibra!

Zaveo više vukajlijašica od Dankana. ;)

11. Zaljubi se pešes puta u roku od tri minuta :)

12. Čita me k'o knjigu potopljenu u katran, zatim uvaljanu u perje, pa zalepljenu na plafon. ;)

Slikala se sa Ukijem na plaži za avatara. :)

13. Simpatican decko, nekad malo povrsan, ali gotivno stvorenje.

14. Vulkan+cunami po južnjački

15. Poznaje me bolje od mene. Zgotivio je totalno. Zeza se za sve pare. :)

Što površan, leba ti?
    Oću da znam, jer bar do sad mi niko to ne reče. Da nisi zamenila sa kreten, lud, dosadan? Možda, nenamerno? ;)

16. Zbog onih plavusa i brineta. :))
    Nisam zamenila, znam ja sta pricam.

17. Ima simpatičan avatar

18. Kad sam prvi put video njegov nick, mislio sam da piše StrujaKg. :))

19. Ne razmislja mnogo o meni, al' je politicki korektan. :)
    Ok lik, nismo se nesto druzili, ali deluje skroz ok.

20. Ima revolucionistički avatar. :)

EDIT: izvinjavam se svima koji su nagrnuli na (moju!) temu, pa ih nisam video da ih prokomentarišem.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.