Шта мислите о особи изнад себе? 6

1. Dosadan. Ne, ne znam da on arči, jebe, kara, itd.
    Ovo nije "Šta mislite o sebi?" nego "Šta mislite o osobi iznad?"

2. Bio srećan sinoć k'o malo dete :)

3. Bio. :)

Pravi delija, ne zavidi na uspehu večitom rivalu. Najveseliji član ovde. :)

4. Voli vino, to mu alternativa za pivo :)

5. Џенад je moj drug, ali nema ga nešto u poslednje vreme....

6. Voli da ide na more.

7. Perspektiva Vukajlije :)

8. Radostan iako nema razloga za radost. Ah da, ispravka - Rad. :))

9. Nekad bio. ;)

Dobar u ovoj igri. Narko Manić.. :)

10. Pravi se jebač.

11. On i ne zna šta je jebanje.

12. On "zna" šta je jebanje.

Pravi jebač manje priča, više radi. ;)

13. Pravi jebač se ne trudi da izgradi povoljan imidž na internetu, da bude dopadljiv ne bi li uhvatio koju ribu i ne naziva prostacima i dosadnjakovićima ljude koji o jebanju pričaju. Čoveku, koji uživo jebe i zeza se, nije bitno šta će ljudi na netu misliti o njemu. (Samo sam mu objasnio).

14. Bitan mu je imidž na internetu.

Ja ne osporavam činjenicu da si ti jebač, ja samo kažem da imaš brdo tema da pričaš o tome..a ne ovde..

Iznevirao si me, jer ovo gore je četvrti il peti put kako mene komentarišeš rečima tipa: "On sigurno zna da ja arčim"... i nisam nigde rekao da si prostak..tako daa..opusti se mali..

15. Ja to pišem svima, a samo se ti ljutiš, mali.
    A rekao si da sam dosadan - to sam naveo. Zar ne?
    Jao, iznervirao sam te... Baš sam majmun. Sram da me bude...

16. Pa piši kome oćeš, al meni stvarno bilo glupo da dođeš na ovu temu, i pet puta me komentarišeš..a nisi rekao svoje mišljenje o meni..nisi se udostojio ni da baciš pogled na profil..to mi nema smisla..

I jesam, rekao sam da si dosadan..i sam znaš zašto sam to rekao..pa se ti ljuti kol'ko 'oćeš..

17. Ja se ne ljutim ni na koga. Uvek se smejem kad me ljudi pljuju preko neta. Zašto bih gledao tvoj profil?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.