Шта мислите о особи изнад себе? 6

1. Ljuti se na mene, iako bi trebalo da bude obrnuto.

Pa možda samo zato što se ova igra zove "Šta mislite o OSOBI IZNAD?"

Pa pošto me ne poznaješ, čak ni onako, online..da bi imao neko mišljenje morao bi da posetiš moj profil..logično je..

Ajd sad jednom, prvi put u životu, napiši mi šta misliš o meni, a ispod toga odgovori ako imaš nešto na ovo što sam napisao..

2. Prvo: grešiš u prvoj rečenici. Ja se uopšte nisam naljutio, jer da jesam iznapušavao bih te i dobio još jedan ban.

Drugo: ne verujem da me gledanje u tuđe profile može uputiti u to kakva je neko osoba.

Treće: ovo je samo igra tako da treba da se zezamo malo, zar ne? A i ako se vratiš par strana unazad, videćeš da sam u jednom komentaru napisao za tebe nešto što nema veze sa jebanjem.

Šta mislim o tebi? Mislim da sve ovo na netu preozbiljno shvataš.

3. Bole ga kara za sve.

Naravno da te ne može uputiti, ali ako baš ništa ne znaš o osobi, logično je da tu prvo pogledaš. Normalno da treba da se zezamo. :)

Na jednom mestu si napisao nešto što nema veze sa jebanjem..a na ostalih 5? Nego batalimo to..možda sam ovo preozbiljno shvatio..priznajem..

4. Канда је малко нервозан вечерас. :))

5. Voli da mirise cvijece. Svijet je roze boje :)

6. Још се није отрезнио. :)

7. Mila, uvek fina i nasmejana. :)

8. Mislim da ga sad nisam iznervirao.

9. Iznervirao mi druga grobara :)

10. Podržava druga grobara iako tvrdi da mu nije drugarica. :)

11. Bio je blizu fajta.

12. Misli da liči na Brus Lija, a ne liči, videla sam sliku :)

13. Ja mislim da ona zivi.

14. Mislim da ga poznajem 100 godina.

15. Daje kvalitetne savete mladjima od sebe :)

16. Ume da istrpi brbljivog sagovornika.

17. Menja planove pod uticajem okoline :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.