U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ljuti se na mene, iako bi trebalo da bude obrnuto.
Pa možda samo zato što se ova igra zove "Šta mislite o OSOBI IZNAD?"
Pa pošto me ne poznaješ, čak ni onako, online..da bi imao neko mišljenje morao bi da posetiš moj profil..logično je..
Ajd sad jednom, prvi put u životu, napiši mi šta misliš o meni, a ispod toga odgovori ako imaš nešto na ovo što sam napisao..
Prvo: grešiš u prvoj rečenici. Ja se uopšte nisam naljutio, jer da jesam iznapušavao bih te i dobio još jedan ban.
Drugo: ne verujem da me gledanje u tuđe profile može uputiti u to kakva je neko osoba.
Treće: ovo je samo igra tako da treba da se zezamo malo, zar ne? A i ako se vratiš par strana unazad, videćeš da sam u jednom komentaru napisao za tebe nešto što nema veze sa jebanjem.
Šta mislim o tebi? Mislim da sve ovo na netu preozbiljno shvataš.
Bole ga kara za sve.
Naravno da te ne može uputiti, ali ako baš ništa ne znaš o osobi, logično je da tu prvo pogledaš. Normalno da treba da se zezamo. :)
Na jednom mestu si napisao nešto što nema veze sa jebanjem..a na ostalih 5? Nego batalimo to..možda sam ovo preozbiljno shvatio..priznajem..
Канда је малко нервозан вечерас. :))
Voli da mirise cvijece. Svijet je roze boje :)
Још се није отрезнио. :)
Mila, uvek fina i nasmejana. :)
Mislim da ga sad nisam iznervirao.
Iznervirao mi druga grobara :)
Podržava druga grobara iako tvrdi da mu nije drugarica. :)
Bio je blizu fajta.
Misli da liči na Brus Lija, a ne liči, videla sam sliku :)
Ja mislim da ona zivi.
Enigma.
Mislim da ga poznajem 100 godina.
Mala sirena :)
Snup Dog :)
Daje kvalitetne savete mladjima od sebe :)
Ume da istrpi brbljivog sagovornika.
Menja planove pod uticajem okoline :)