Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Manijak iskuliraj malo, mislim nervira i mene, ali nemaš ništa od toga što spemuješ ovde. Možeš samo da zaradiš ban i ništa više.
Realno boli me uvo za sve, od nedavno pišem za svoju dušu i za neke ljude koji još uvek žele da pročitaju nešto normalno. Za sve ostalo ne dajem ni pet para. Jebe mi se ko je moderator i ko je dežurni hejter, ja nemam koristi ni od jednog ni drugog.
Od nerviranja ćeš samo osedeti, a ovo je ipak samo gomila brojeva i slova.
Nema bana. Premestio sam temu u zezanje još pre 2 sata.:)))
Inače, bilo bi, sigurno :D
vratite najomiljenije danas
Брате, ја Пекија готивим страшно, али примећујем да се прима на сваку опаску, као ону на мојој теми "честитање"... А знаш како кажу, јебо човека ко не зна да прихвати шалу на свој рачун!
Ја данас већ рекох, ако падам, падам због слободе мишљења и говора! :)
Korle ljubičice moja, šta ti oćeš u celoj priči?
Imam pravo da kritikujem. Tebe neću, jer si mi drag, ali molim te da prekineš da tripuješ da neko hoće da ti preotme stolicu.
I Peki mi je drag, ali sad imam frku od njega jer neće dide po 10 sati sa sajta, i što će da bude ironičan i sve bre nešto.
Odo ja sa vuke jbt.
Peki darling, ne peni bzvz. Bićeš ti bre kul mod.
Što se tiče Lili, nije ona kriva što ste je postavili za moda, niti imam nešto protiv devojke. To je bilo upućeno onima koji su je odabrali.
Čime ste vas dvoje zavredeli to mesto?
Za nju bre niko nije čuo.
Gde su autori poput Muškatle, Zmie, RD, Pedje, Energije, Zeke....
To je poenta posta.
Ja ne znam da mjaučem dok pišem, niti imam nameru da to radim.
Moraćeš i ti na mene da se navikneš:P
Pufnice, izvini što ćeš samo sada od mene da dobiješ neko slovce.
Ipak se isuviše volim da bih besplatno sa tobom ćaskala.
Drugi put.
Nadam se da se ne ljutiš.
Tvoja MM ♥
hahahahaha ovaj fejzbuk je hit bre!
imam isti stav prema padanju manijace. A sto se tice novih modova. Imam teoriju zavere o tome. Te ne mogu javno. :D
Баци ми ПВТ... Па да видимо јел мслимо исто! :)
Ne znam da li je to zbog nove verzije, gej parade, ili čega već, ali više mi žemke ne nude seks na pvt. Pre je samo pljuštalo "Tulume, mejk lav tu mi, oplodi me, mejk mi a bejbi", sad ništa! Kajzene, vraćaj na staro, ostasmo suva kurca.
Kada će ljudi konačno naučiti neke stvari...
Sta ste se bre nalozili na pljuvanje?
Fejzbuce. Meni nije jasno zasto ti nisi postao mod.
Moguce je da je zbog toga sto si vrcav i duhovit. Ovih dana to nije trend u mod timu.
Usli smo u "dzimi i potomci" fazu sto je grozno kao i odevne kombinacije u filmu brilijantin.
Al sta je tu je. Moz da se jebemo.
Os da se jebemo? :D
Ajde Peki kad si veliko mudo zašto ih ne banuješ zbog spemovanja teme? Ili si možda zauzet snajperisanjem po četu...
Evo ga problem:
Dok jedni kukaju kako im funkcionalnost sajta ne valja, drugi ništa ne govore jer im funkcionalnost odgovara.
A onda kad se dese promene, ovi koji su kukali budu zadovoljeni, a ovi, kojima je do tada način rada sajta odgovarao, se, naravno, pobune. Pa ti koji se pobune se posle žale po forumu kako ništa ne valja.
Pa onda neki treći govore nešto u stilu "šta kukate? Govorili ste kako sajt ne valja i sad kad je promenjen, opet vam ne valja".
I tako nastane ovaj krug rasprave. Mislim da je ovo verzija sajta koja je pretrpela najviše kritika još od nastanka Vukajlije.
Stvar je u tome da se nađe kompromisno rešenje. Da bi zadovoljili i jednu i drugu stranu.
A sad šta kažete na dve opcije i to da se uvede i "odabrane definicije" i "najomiljenije danas" dva u jednom?
Što se tiče definicije dana, one su još uvek tu. Samo nisu na naslovnoj nego su u kalendaru. Dakle, tehnički, definicije dana nisu ukinute. :)
хахха какав ефекат је произвела ова тема... ово кино од теме само показује какви су односи међу члановима...
иначе лули је један од јачих аутора, а ови горе ''познати'' чланови су познати само по томе што су се уортачили па шамарају цијели сајт послије 12 са масовном гробницом...
част изузецима...
иначе сајт се драстично поправио два дана послије поставлјанја нове верзије... за сад немам примједбе, чак ни на боју...
Слушај Маро, ја стварно немам намеру да се расправљам са тобом овде у бесконачност, те ти одма назначавам да је ово мој последњи пост у овом разговору.
Прво, кад је у питању бирање модератора, ја ту не улазим у дискусију, а како су ме изабрали, то је већ до оних који су ме бирали. Ако размишљам зашто, па рекао би, зато што нисам вређао никад, зато што имам одређени квалитет дефиниција (какав год да је, моји је), добар сам са већином чланова и ето, модови су одлучили би ја био добар модератор. Оћеш, нећеш, ја реко ајде да пробам и за сад, ја сам задовољам, а бога ми и велика већина чланова. То што нисте навикли на моју ненормалну активност, то је већ друга прича. Ја поред вређања не пролазим тек тако, него лепо отворим тему, банујем и напишем зашто. Е сад, ја стварно не знам где си ти нашла да сам ја нешто лоше урадио приликом неког бановања, а ако се не варам, чак си и рекла да сам увредио неку ауторку. Морао сам све моје банове и разлоге уз њих опет да прочитам и да опет не нађем ништа лоше. Кажем, ако ме нешто нервира на нету, а посебно овде, то су тролови који напушавају све редом.
Друго, рекао сам вам. Ја сам хиперактиван када је у питању Вукајлија, верујте ми. У исто време пратим форум, постере, кометнаре и дефинције у циљу да делујем што ефикасније по потреби. Тако да, рекох већ, навикните се, свако ко вређа док сам ја овде ће да буде банован, све лоше се брише. То је то.
Само да се вратим на нешто, поменула си мој театлрани одлазак са сајта. Да, кајем се због тог и то јавно признајем, али ето, зајебао сам се, људски је грешити. Оно што је водило до те моје одлуке је на мене утицало лоше и ја сам лоше раговао на то. Очигледно да је већина чланова то заборавила али ето, очекујем и да убудуће при оваквим "разговорима" са другим члановима чујем мој одлазак као начин да ме неко зајебе.
Zamisli kad bi moderatori ovako obrazlagali svaku obrisanu definiciju/poster. Rasipanje energije i vremena.
buri aj ne smaraj. dodji u drugom terminu.
elem samo da vam kazem aj prestanite sa ozbiljnostima ima peki da zove gambija.
A svi znamo da kad Gambi kaze sta misli tu temu peki (mod prim.aut.) ce da zakljuca temu pa smo onda ostali bolni i tuzni ko macka posle seksa.
I sve ca da nas banuje i banove posvetiti gambiju. A onda ce gambi biti visok 2.36 i peki ce mu dati nase mejlove i onda ce nas gambi naci preko ortaka i sve pobiti.
Ja se sa tim ne bi zezala znate. :)
tako da ne zajebavajte vec zajebavajte. :)
Ok je nova verzija.Podseća me malo na stari menadžer interfejs ( valjda je ovo prava reč)
Onaj 01/02. :)
Ja sam napisao definiciju, koju mi odmah Peki obrisao, lepo sam pitao što, i čovek me udostojio odg. I bio je u pravu. E sad, za većinu novih članova, ne vredi odgovarati, al' jbg, može ponekad.. : )
*se zajebavate. a ja ocekujem fejzbuk manijaka da mi odgovori na pitanje! :D