Saw
  • Earthworm Jim

Njesra teško. Da znam ko je napravio to apsolutno besmisleno stanje sa retardiranom pričom koja je samo prilog za letenje krvi na sve strane u 6 delova, iščupao bih mu uši čupalicom za uši.

• L@ki

Јебање?

• Пд

Е сад ћу да ти дам бан зато што си отворио тему па побрисао постове. Само да те нађем.

• Earthworm Jim

To Peki, samo reži!

• nem0

Zbog graška.
    Filmovi su, da se razumemo, golemo sranje.

• Earthworm Jim

Filmovi su, da se razumemo, golemo sranje.

TAKO JE!!!

• Hipnos

Ok, danas je tužan dan za čovečanstvo

Зашто?

• sedplas

zasto ljudi pljuju ovaj film meni nikad nece biti jasno. kontam da je ovo za onu temu "svi pljuju ja gotivim"

• Earthworm Jim

Zato što je golo govno koje se svodi na šikljanje krvi, sečenje nogu i vadjenje očiju, bez ikakve normalne priče, a pritom su ga razvukli na hiljadu delova, kao da nije sve moglo da se spakuje u dva-tri filma, kad su već morali da ih snimaju. Šitina.

• V

bez ikakve normalne priče

Priča je eHtra, barem do 3. dela.
    Ja sam odlučio da su, za mene, prva tri Saw filma i poslednja tri.
    Četvrti deo je užas (osim scene kad seciraju Jigsawa, to je bilo kulj :D ); peti je prosečan mada onih pet ljudi nemaju nikakve veze sa glavnom pričom, tu su samo da popune termin od sat i po; šesti je uzbudljiv, ali priča je đene-đene (ali gluma je ok).
    A SEDMI - KATASTROFA! Ne mogu da verujem da su toliko failovali... Bolela me je glava.

• ZEROCOOL

Samo prvi deo vredi nesto, ostatak je djubre.

• Dzankee

Први део је одличан, после све горе и горе

• j

znaci, dobro je sto jos nisam odgledao poslednji deo?

• Dzankee

7 део - гоооовно

• V

Ako volite Saw, ne gledajte sedmi deo!

• Dzankee

Роза крв.

• sedplas

to da nema dobru pricu i glumu mozete da serete samo, jes da ima gadne scene ali horor jbg sta ces. gledao sam samo 4 dijela i odusevljen sam, prvi dio je bio najbolji ali ova ostala 3 nisu nista losija. Svejedno jebite se hejteri SAW je keva (osim eto 7. dijela ubjedili ste me da ga ne gledam xD )