Одабране дефиниције! - последњи покушај

1. Што се тиче незапажених дефиниција, и раније их је било. Раније се видео аутор пре оцењивања, ја прва сам лупала рандом плусеве на срања од дефиниција.
    Незапажени аутори су једноставно - незапажени аутори.
    Моје дефиниције су просечне, неке су и голо говно, а погледајте ми просек.
    Не, нећу овим да кажем да сам запажен аутор, него да за оцењеност мојих дефиниција свакако није заслужан њихов квалитет.
    А нису заслужне ни најомиљеније, ни дефиниције дана. Јер сам свега имала једну дефиницију дана, а међу најомиљенијим ми се дефиниција нашла пешес пута.
    Док има аутора који имају врхунске дефиниције, које имају солидну оцењеност, а ти аутори се не истичу ни по чему другом осим по квалитету дефиниција. Такав је на пример Кафка. Кад би се малко активирао и на другим пољима на сајту, појео би нас све за доручак.

2. E, Kafka jeste carina. I Vehbija Ćoralić isto.

3. logično je da ti vtište jaja za definicije stare dve godine

Gambi da ti znas koliko sam ja takvih ocenio, nisi ni svestan! A ako sam ja mogao da ih ocenim svako je mogao... od ovih koje su na naslovnoj sad sam sigurno polovinu ocenio. I od onih koje su predlozene za to!

Jedete govna o kvalitetu i o tome kako su novi clanovi unistili sajt a ustvari to radi uprava. Odgovorno tvrdim da sam ja jedan od kvalitetnijih ovde, bez da trepnem, a pojavilo se jos desetinu autora u poslednje vreme koji jebu keve sa definicijama, a ovakav sistem ih gusi!

Jebeno mi puca kurac za skor nikada necu da obrisem definiciju ako ja procenim da je dobra pa makar otisla i u debeli minus! Kada reklamiram definicije to radim sa tudjim defkama, manje poznatijih autora, novih! Ne pada mi na pamet da negde na forum gurnem Abraxa ili Motiku, ne daj boze Blek hola...

Pritom je ista nekvalitetnija od neke stare sa istim naslovom, a ima 80 glasova više.

Da li ti to mene optuzujes da sam plagijator????

Da se ova energija koja se troši na otvaranje ovakvih tema i diskutovanje usmeri na definisanje, boravak na ovom sajtu bio bi prava uživancija.

Matora, napisao sam za tri meseca 156 definicija... imam ja mnogo energije!

4. Problem u celoj priči je u preterivanju u vezi sa definicijama dana i omiljenima i njihovoj zloupotrebi. Dobro, neki debil napravi 5 naloga i defka mu na nekoliko sati ode u najomiljenije, nagruva tako za nekoliko meseci nekoliko hiljada poena i tu je kraj. ko ga jebe, ima poene i može sa njima da obriše dupe. Ali je zato ostalih 50 defki koje su bile u najomiljenijima toga dana moglo svakoga da nasmeje, bilo je nekoliko pričica, nekoliko fora, nekoliko životnih istina tj za svakoga po nešto, a sad imamo đoku eto šta imamo. I kad pobedi neka defka za defku dana a da je pritom sranje modovi brisnu i priča rešena, i nastavlja se sa ocenjivanjem pisanjem i čitanjem. a sad se to svelo na mizernu količinu. i naravno autor koji zloupotrebljava sajt popije ban i ćao đaci, ovako se gube autori jedan po jedan.

5. I jos samo jedna stvar! Ja sam procitao i ocenio 15 000 definicija za tri meseca... to je 5000 mesecno sto je 170 dnevno...
    Majka mu stara, sta ti mislis kako bih ja znao da neka definicija ima posle 20 sati skor od 10 1 da ih ne ocenjujem.... Ispizdim kad vidim da ima 4 strane aktivnih autora kojima pise "malopre" a definicija koja se izbaci ceka 5 minuta na ocenu!

Jebo ga pas, jel poenta da se visi na cetu na forumima! Ne znam zasto ste vi dosli na sajt ali ja sam dosao da pisem, da citam i da ocenjujem!

I zakljucak price... Jebite se manekeni!!!

6. Jebem mu mater, ja podjednako čitam, pišem i ocenjujem kao i na staroj verziji Vukajlije.
    Čini mi se i da je, kad se sve sabere i oduzme, broj ukupnih glasova koji dobijam na defke gotovo isti, možda malo manji.
    Samo imam utisak da dinamika glasanja jeste malo promenjena, tako da ne dobijaš kao ranije 90% glasova u prvih sat vremena (ne računam ovde ultra-mega-giga-omiljene definicije u staroj verziji), nego kao da treba ljudima vremena da dodju do definicija... što i nije tako loše, znači da ih traže.

7. Ovaj novi sistem ima puno prednosti u odnosu na stari, a samo jednu manu.
    Nove definicije su gurnute u drugi plan, i tu bi se nešto moralo uraditi (predlog sa odvojenim prozorčićima, jedan za stare, drugi za nove ODABRANE zvuči ok).
    Drago mi je što su aktuelizovane stare defke. Neka one budu primer kako se treba pisati ovde.

8. Stare defke treba da budu na onaj fazon "pre godinu dana na današnji dan", ne mora baš u tom obliku ali tako nešto da se čuvaju od zaborava, a nove da budu na naslovnoj.

9. što i nije tako loše, znači da ih traže.

Ja radim to! Citam i po 20 strana novih definicija, i uvek nekako ocenim i one koje su starije...

Ma i meni je isti odnos, covek...

pricam o generalnom stanju

10. Tako je Strajo brate moj.Treba odvojiti nekako stare i nove defke.

11. Ovaj novi sistem ima puno prednosti u odnosu na stari, a samo jednu manu.
    Nove definicije su gurnute u drugi plan, i tu bi se nešto moralo uraditi (predlog sa odvojenim prozorčićima, jedan za stare, drugi za nove ODABRANE zvuči ok).
    Drago mi je što su aktuelizovane stare defke. Neka one budu primer kako se treba pisati ovde.

Bravo, zato sam i otvorio ovu temu... Mislim da je rnrt-rain vec rekao to gore!

Moje misljenje o starijim definicijama na naslovnoj nije pozitivno, ali mi se slavkova poslednja recenica dopada. Treba da stoje zbog toga...

Nisam otvorio temu da bi me ljudi napusili, kao sto su to uradili neki "iskusni" vukajlijasi.

12. Nove definicije uopšte nisu gurnute u drugi plan. Ne znam o čemu pričate. Zmija sa novim definicijama i dalje stoji kao i pre. Dalje, kalendar he do jaja stvar, klik na bilo koji datum (uključujući i današnji) izbacuje definicije po popularnosti što daleko ubrzava potragu za nečim kvalitetnim. Ove odabrane definicije služe kao orjentir kako bi trebalo pisati, i verujem da će se vremenom nove definicije ponovo dobijati poena kao i pre, čim se malo stiša pomama za ovom novotarijom, koja je inače super stvar. I ne vidim što bi neko izgubio volju za pisanjem samo zato što mu definicija nema skor 55:10 posle pola sata. So what? Ja juče potroših pola sata da napišem nešto i posle 3 sata skor 9:0. Zar to treba da me obeshrabri. Zabole me baš.

13. klik na bilo koji datum (uključujući i današnji) izbacuje definicije po popularnosti što daleko ubrzava potragu za nečim kvalitetnim

Svaki dan nešto novo saznam. A kad si već tu, šta znače ona kvačica i ona zvezdica na definiciji?

14. Nadam se Black Hole, da si u pravu. A i meni se sviđa ta opcija pregleda definicija za svaki dan po popularnosti.

15. Zmija sa novim definicijama i dalje stoji kao i pre. Dalje, kalendar he do jaja stvar, klik na bilo koji datum (uključujući i današnji) izbacuje definicije po popularnosti što daleko ubrzava potragu za nečim kvalitetnim.

Kad pogledaš, zapravo su uslovi za čitanje definicija znatno poboljšani... znači nije u tome problem... nego smo svi generalno malo "pogub" sa ovom novom verzijom, još se tražimo. Predugo je trajala prethodna :)

16. klik na bilo koji datum (uključujući i današnji) izbacuje definicije po popularnosti što daleko ubrzava potragu za nečim kvalitetnim

Zasto onda jos i da ih gurnemo na naslovnu!

Imam samo jedno zapazanje vezano za definicije koje se prijavljuju.
    Sve te koje se stavljaju na tu temu su one koje su se upamtile, a upamtile su se jer su imale jak skor. Znaci na vrhu su po popularnosti svoga dana... Idite redom citajte najomiljenije dana, ocenite... dovoljan vam kalendar.

17. Au al je citiran ovaj Blekhol :)

18. Slavko, zvezdica je da mećeš u omiljeno, a ta "štikla" ako je plava, znači da je def odabrana, ako je siva, znači da nije. Inače, nema nikakvu drugu f-ju.

19. Раније су модератори брисали оно што је већини смешно и до јаја, сами сте били сведоци тога, сада модератори бирају оно што је њима до јаја, а ви ћете морати себи да ископате оно што вам је смешно. Раније се добијало на тацни оно што је по дифолту смешно.

Сада се на насловној налазе дефиниције другачије од дефиниција дана, по квалитету, а и даље насловна пролази одлично, што само значи да већина овде гласа за популарно. Шта је лоше у томе што су се гласови 'зиљаваца са фејсбука', које сте толико нагрђивали, пребацили на заиста квалитетне дефиниције?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.