Plavuše ili brinete? (društveni paraziti ili samo stereotip?!)

1. А теби је полни орган мозак, к'о Карлеуши?

2. Da, samo što je moj mnogo razvijeniji.

3. Da, samo što je moj mnogo razvijeniji.

Pa sad... sve je stvar mirisa i ukusa, moramo da probamo pa da vidimo koliko je razvijen.

4. Crvenokose se svadjaju u odeljku za plavuse i brinete! Pa zar nismo tolerantne!? :)))

5. Спрема се рација...

6. :pali cigaretu, uf, bilo dobro:

Vidim, vi lepo caskate...

7. Zaboravih i ja dodati da meni lično crvenokose takođe imaju neku posebnu draž, u jednu od njih sam bio i nesrećno zaljubljen.

8. Mrcipan ko se svadja? 0.o

9. Ја сам био несрећно заљубљен у неколико хаххах сад их и хвалим из навике.

10. Ја волим црвенокосе и понекад смарам Вејв да се смувамо, али она никад неће, јер има неког њеног уметник-студента за којег су људи чули.

11. Pu! Sram mi usao! :kaje se:

12. Ako su toliko zivahne, kako da su im srca tako ledena! Ih, sram ih bilo...
    Crvenokose se ne svadjaju! :))

13. Ех, Вејб, да знаш да је мени увек здраво и право тамо доле! џД

14. hahaahhahaahahah :D

15. najlepse su mulatkinje, brazilke, alzirke, jamajcanke

16. Miješano. Malo jedne malo druge, a može i skupa.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.