Српска историја

1. Bravo Hatakarane(da ne zbunim ljude ako kažem Srbo :) ). Vidiš da je dobro što si me poslušao da reklamiraš na Vukajliji.

2. Šta planiraš da upišeš ?

Највероватнији су филозофски, географски и филолошки.

Onda povlačim ovo za mršavost sajtа...

Нема се шта повлачити, него што је наш систем образовања такав да ти не дозвољава да самостално истражујеш нешто, а после ти професори придикују што учиш напамет...ал' ајд', да не испаднем сад ја неки политичар...

da ne zbunim ljude ako kažem Srbo :)

Ма нећеш, Владо ( :Р )...

Vidiš da je dobro što si me poslušao da reklamiraš na Vukajliji.

Како није, имао сам посете из 14 земаља...

3. Beži od filozofskog ..ja sam tamo....nema nista pametno da se nauči .....a i vlada žešći nepotizam....ako te već nešto interesuje sam čitaj ....

4. Бем ли га... и од ове гимназије ми преседе школа...

5. Dobra ti je ideja, ali mislim da ima malo sadrzaja.

6. Ја кажем: ко жели да допуњава, има опцију да напише свој реферат...

7. http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com idi na ovaj sajt i pitaj lika dal' oce da ti okači link da se reklamira...

8. Sajt ti je super.Imam neko takmičenje iz istorije pa je bio od velike pomoći...

9. Ти то озбиљно?

10. Не, мислио сам да сајт у овом стадијуму неће помоћи никоме...Ал' ми је свакако драго да то чујем...

11. Tekstovi su ti dosta sažeti i sadrže osnovno pa je dosta lako učiti...

12. Сад сам мало прелиставала сајт. Занимљив је, али му треба проширење. Наравно, само полако. Иначе, лепа идеја.

13. Хвала у сваком случају. Сајт ће постати далеко већи током јануара...

14. E, pogledah sad ovo, bolje je nego pre. Ima tu još dosta rupa, ima diskutabilnih delova, ali bitno je da se kreće napred. :) Biće to sve bolje ako se nastavi s radom.

Jesi li razmišljao da napraviš posebne stranice za neke detaljnije članke? Npr. evo lupam napiše se biografija Miloša Obrenovića, i onda link sa nekog od ovih glavnih članaka (u ovom sličaju Oslobođena Srbija, valjda) da vodi dotle?

15. Једино ако одговара да додам с неког од других сајтова, јер ако сад кренем да о томе пишем, проће године и године...

16. Ne znam, možda kenjam, ali bilo bi dobro da dopuniš forum još nekim temama tipa 'Najveći Srbin', 'Najznačajniji događaj u srpskij istoriji' ili nešto drugo. :)

EDIT: Inače, sajt je dobar, učlanio sam se. Dobro će mi doći za spremanje prijemnog. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.