Смртно волети некога иако га ниси пољубио

1. Znaci da skupim ja snage za Bejla?
    Zasto Holivud mora da bude prepreka nasoj bezgranicnoj ljubavi?:D

2. Ево ја ћу да глимим да плачем.
    Волети некога у мојој болесној глави значи волети га и душом и телом. А ако ја не могу некога да волим телом, бре, какве пичке материне? Ево ја ћу да волим некога а да не могу да приђем... ма да... и живели срећно до краја нечијег живота, а после тога пресрећно због силног наследства...

3. @Mici, to je samo danas. Nadam se.

Свакоме дође понекад овакав дан..но сикирики ;)

E Mici prebrza si za mene

Жена од акције :))))

4. Joooj, i meni se on svidja! To je onaj lik iz Ekvilibrijuma! Sada bih vristala uspaljeno da ima ko da me cuje! :))) Osim komsija...

5. А ако ја не могу некога да волим телом, бре, какве пичке материне?

А замисли волиш је телом, сав се успалио, она згодна ко нека курва са Олимпа оно само воћни нектар и та срања, и онда укапираш после неког времна да је глупа ко тучак, да смара и да ти дође да је шутнеш сваки пут кад ти се обрати. Шта онда? Капирам да је телсно срање са једне стране добро, али овако можеш да упознаш некога постепено, дружећи се некако са њим, прихватати га ко особу, шта ја знам...

6. Marcipan, to je moj covek.
    Trazi drugog, imas pun Holivud pa biraj...

Mici ne trudi se, vidis da je muskarac.:)

7. Извини Мици, али нећеш ми веровати, ипак ћу рећи. Не јебем се тако лако. Кад боље размислим и не волим секс ради сеска. Док није са особом која ваља нема од тога ништа. Можда се променим, али нешто не знам.

8. Balavim...Kakve jagodicne kosti on ima...jooj... Khm, a da, da, tvoj, ja cu samo oci da parim. :))

9. Ne vredi njoj pricati...Znaci ne vredi.
    Nemoj da se zameramo sad...:)

10. Уу Дотеру, свака част. Знаш како, најбоље ти је да смислиш тест који ће свака да полаже да би се јебала са тобом, само оне које буду задовољиле норме могу у твој кревет, молим лепо.

Ма Цакана, видиш да је добричина, него се прави ;)

11. Ma vidim ja da je on neki peskiric...:)))

12. Samo cu da gledam! A kad ides u Holivud? Jeftinije izadje ako se uzmu dve karte. :))

13. Нема шта да га смишљам. Већ га имам. А са мном мош у кревет одмах ако ти се спава, пошто ћу верватно лећи убрзо јер сам усто у 6.

14. Е ту сам те чекала. Ха! Дотер ми је понудио кревет а вамаа нијеее утатааа :)))

15. Pa ja samo sa njim idem...Evo ga na kaucu, odmara malo.:)
    Dolazi on vikendom kad ja zavrsim sa predavanjima, saceka me ispred fakulteta...:))

16. Нико други није пито!!! Ја да нудим сам нећу! :П

17. Ма Дотеру бре, мораш да знаш да су се све наложиле опасно на тебе, само вребају прилику да ти се увуку у кревет, али не, ја сам прва...;)

18. Znaci Micika nam se snasla za veceras...Pa lepo.:)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.