Смртно волети некога иако га ниси пољубио

1. Још и ја да се снађем... :Д

2. Kako je on zlatan! Znala sam ja. Smrc... Imam bar sliku i secanje na njegovu surovost u onom crnom odelu. I ozbiljnost...ali, kada se nasmeje! Sta da ti kazem, uzivaj! :))

3. Е Цакана, шта ћу ја кад је у питању легенда! :)

4. Pa kad me zagrli onim muzevnim rukama, sve mu cujem cirkulaciju.:)
    Nacices i ti nekog uskoro...ne tuguj..:D

5. Шта сте се наложиле на овог еквилибријума, лик је ружан ко чупави чмар.

6. Nemoj da mi psujes coveka...:))

7. Stvarno, Burzume... :)
    Hocu, evo sada na Reviji! Ima li neki Vukajlijas da lici na doticnog? :)))

8. Има. Зове се хлороформ.

9. Шта сте се наложиле на овог еквилибријума, лик је ружан ко чупави чмар.

Заправо су се и оне наложиле на Дотера, него су потуриле овог, као, да не буде провидно ;)

10. А ја још џарам ватру. Деће ми душа ова грдна...

11. Што се тиче Дотера, не знам човека, али боље да се све пичке на њега ложе, него на глибавог Кристијана Бејла, са његовом љигавом фацом к'о да су му демони срали мишомор по истој. Јеб'о ти мушкарца без трунке словенске лепоте. Да сам риба пре бих набадо пичку на дршку тигања него што бих дао да ме пипне ова јебена фузија пацовчине и павијана.

12. Jaooo kako je on meni lep...:DD

13. ХАХАХХА, јеботе Бурзуме ко да ти човек побио пола фамилије....симпатичан је, шта му фали, осим што нема медвеђе крзно, покварене зубе и пивски стомак, карактеристику наших људи...

14. Dotere, jesi li ti stavljao sliku tamo? :))
    Ovaj Burzum ocrni coveka za medalju! Ko prica o lepoti, covek samo ima dobre kosti.

15. Marcipan, to nije kost, već sunđerasto tkivo. Večita zabluda.

16. Ма где ми је побио пола фамилије, мож само да ми се сагне и да ми подува курац, то кад бих га пустио. Одвратна је љигава њушка, а онај амерички психо је куртонски филм. Иде ми на курац баја, и није леп уопште.

17. I tako kazem ja, lep covek...:))

18. жива тема мртва није :)))

19. Svašta se dešava dok tebe nema :))

20. Dođoše i sjebaše romantiku....

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.