Znaci, novim clanovima ne ostaje nista drugo osim da citaju i citaju i citaju provodeci besane noci u sticanju znanja i vestine pisanja defki uz nadu da ni odredjenim moderatorskim Drakonima nece "goreti do zore"?
Znaci, novim clanovima ne ostaje nista drugo osim da citaju i citaju i citaju provodeci besane noci u sticanju znanja i vestine pisanja defki uz nadu da ni odredjenim moderatorskim Drakonima nece "goreti do zore"?
En_Dotter
Пусти децу нек се играју. Треба и модератори неки курац да раде ваљда.
Pa da.. : )
Vuk16
Водич за преживљавање на Вукајлији:
1. Ћути...
2. Ако имаш своје мишљење задржи га за себе...
3. Не дај им разлога за бан...
4. Модератор је Бог...
5. Богу не треба разлог за бан...
6. Е јбг. добио си бан, ниси пратио кораке 1. и 2. чиме си им омогућио 3. а пошто
4. омогућава 5. ниси ни имао шансе...
Munjo, opet se slihtas moderatorima? Stvarno ne razumem taj tvoj fetis. Mislim, kapiram ga, ali ne mogu da razumem. Uvek si veci katolik od pape, zajebaniji moderator od moderatora, sta ti to treba?
Nadji mi jednu temu gde si stala na stranu clana, a ne moderatora? Nije valjda da su svi clanovi glupa goveda, a svi moderatori apsolutno i uvek u pravu?
Ja sam bio nov, i nisu mi nesto brisali defke koje sam pisao ozbiljno... osim onu jednu Kelt... mada pazi, ako pises dobro posle nekog vremena nece vise imati sta da ti brisu... a ako nastave da rade to... e jebi ga onda! :))
Све време читам ''како третирати рубље''. ::)
Препоручујем Биљану.
ahahhahahaahaha
Uzite duel, dan i noć, i volite svoje bake.
Ti, munjo, ćuti, ti si samo slova. :)
Tražim temu koja je zaključana i kad je nadjem onda ćeš mi reći, pufnice, da li je ovo što pričaš u skladu sa temom.
Čim je nadjem okačiću je.
Jes'!
Ili si dupli :D
En_Dotter
Пусти децу нек се играју. Треба и модератори неки курац да раде ваљда.
Pa da.. : )
Vuk16
Водич за преживљавање на Вукајлији:
1. Ћути...
2. Ако имаш своје мишљење задржи га за себе...
3. Не дај им разлога за бан...
4. Модератор је Бог...
5. Богу не треба разлог за бан...
6. Е јбг. добио си бан, ниси пратио кораке 1. и 2. чиме си им омогућио 3. а пошто
4. омогућава 5. ниси ни имао шансе...
Prekopiraj ovo u defku!
@u prolazu
Хоћу :) Само да бих видео колико им дуго треба да је избришу :D
Дефиницијо rest in peace :D
То је то од мене...
А лепо су ми људи говорили
- Неш се ти 'леба најести од писања" :D
Kajem se sto sam se zalagala za vas. Odojcad.
pufnice ti si ili veoma usamljena ili ti je veoma dosadno. pre je ovo prvo :(
Gremlinu, hoces da mi pravis drustvo? Mozemo da jedemo kokice i gledamo Gremline. Jako volim taj film.
moze, ja sam jako usamljen, odbacen i zeljan drustva... :( hoces da se igras sa mnom?
moze i Labrylint? i tamo ima gremlina, a lep je film.
Aj sutra. Sad idem da spavam. Spremi kokice.
Dogovoreno. Odoh da pronadjem najlepse kokice koje postoje. :)
Таман сам се изненадио, пошто сам почетник што се прања веша тиче, а ускоро очекује ме камп где ћу морати све на руке да перем (: разочарење.
I ja sam mislio da piše rublje! Staraj se o svom rublju i ono će se starati o tebi ;)
Munjo, opet se slihtas moderatorima? Stvarno ne razumem taj tvoj fetis. Mislim, kapiram ga, ali ne mogu da razumem. Uvek si veci katolik od pape, zajebaniji moderator od moderatora, sta ti to treba?
Nadji mi jednu temu gde si stala na stranu clana, a ne moderatora? Nije valjda da su svi clanovi glupa goveda, a svi moderatori apsolutno i uvek u pravu?
Ja tebe bako najviše volim. Mva.
represija opet, a? jebeno je to. Duel, jer rublje se bez njega ne tretira.
Ja sam bio nov, i nisu mi nesto brisali defke koje sam pisao ozbiljno... osim onu jednu Kelt... mada pazi, ako pises dobro posle nekog vremena nece vise imati sta da ti brisu... a ako nastave da rade to... e jebi ga onda! :))