Prijava

javio

stvarno bre gde ste otišli...a napisao sam da je prosto pitanje...jel bi je kresnuli ili ne?..ako ne za koju lovu bi?...došli do nekih opsesija matorkama...a mene samo zanima da li je tačno da se ljudi pale na keve ortaka, odnosno da li im je glupo ako bi morali da ih kresnu...ništa drugo...

Glupo je, ne mora i ne bi. Eto ti ga odgovor.

pa tako reci...znači nema tih para za koje bi kresnuo ortakovu kevu?..a kad bi bio u situaciji da moraš?...

Black Hole

Priznaj da ćemo zajedno da jebemo ovu...kako se zove...ona...ma jebali je mi, ko da je bitno ime, sve to isti kurac. I dupe i sise i dupe i sise i dupe i sise...

Valjda nas trojica: Kreša, ti i ja. Naravno da 'oćemo i to kurcem u pičku! :)))))

Teško je takmičiti se s krešimirom. nemoguće.

Dobro, on će da delje močugom, a mi ćemo da gledamo i da šiljimo naše štapiće :)))

javio

pa tako reci...znači nema tih para za koje bi kresnuo ortakovu kevu?..a kad bi bio u situaciji da moraš?...

Situacija "da moras" ne postoji, ako mislis na situaciju da mi neko drzi pistolj na celu tada i kad bi prisato (a pristao bi zbog pistolja) ne bi mogao opet zbog pistolja.

Kakva je to situacija "da moras", ja ne poznajem takve situacije, a bio sam cak i ucesnik NOB-a (poslednjeg rata).

tipa Zločin i kazna...nema leba da se jede, a riba nudi lovu...samo da je kresneš...za koliko bi pogazio to mišljenje o matorkama?..hipotetičko pitanje, uvek ima za leba normalno...ali kad ne bi bilo...a neko ti nudi pare za to..ne mora ona, neko...

Jeste Dzimi ima Rka Jac, recimo ona je riba i po i u tim godinama i uopste nije krs, kad bi se salili. Ja ne bih ni za pare.

I jos samo ovo. Citao sam mnogo o haremima rimljana, turaka, mongola, huna, starih i novih egipcana i verujte u svim haremima je bilo pravilo: ako zatrudni i rodi izlazi iz harema, kad napuni 30 izlzi iz harema.

Nemojte mi pricati o izuzecima zena iz harema koje su se odrzale ili cak upravljale carstvima. To su izuzeci koji potvrdjuju pravila. Nisu alfa muzjaci bili budale i imali samo najlpse u haremu.

Ova patnja za bakutanerima? pa pitajte cika Frojda sta to znaci.

Брате, претерујеш много. :)

Не би неко појебао ортакову кеву зато што је он едиповац, а она нечија кева, већ зато што је добра риба. ;)

a ako i ne bi zbog toga što je dobra riba onda zbog love....:)

Jebao bih ! MAME! nekim drugarima!

javio
tipa Zločin i kazna...nema leba da se jede, a riba nudi lovu...samo da je kresneš...za koliko bi pogazio to mišljenje o matorkama?..hipotetičko pitanje, uvek ima za leba normalno...ali kad ne bi bilo...a neko ti nudi pare za to..ne mora ona, neko...

A bre javio uporan si ko ... Nema para javio, ne znam sta je u pitanju vaspitanje, svest, podsvest, jebem li ga ... ali stvarno nema para.

1. Ja sam veran drug, a to bi znacilo IZDAJU !!!! barem u mojoj glavi.

2. Stvarno se ne lozim ni na matore ni na klinke, najmilije mi ove moje vrsnjakinje, mozda je stvar ukusa, ali tako je. Zena koja je starija od mene 20 godina (a mora da je barem toliko ako je keva mog ortaka) ne moze da me zapali.

3. Mozda je to zato sto sam imao relativno dosta zena i nikada mi nije bio problem da stignem do onih dobrih.

4. Ima jedno zlatno svalersko pravilo (moze def da se napravi) NIKADA NE KAKI OKO KUCE - NAGAZICES GOVNO.

5. Svi ovi koji se izjasnjavaju sa DA su klinci koji gledaju puno pornica i klipova sa milfacama. E te milface koje njih pale su u stvari zene od 20-30 koje sa malo sminke odaju utisak zene od 45-50. To se moze zakljuciti po anatomiji koja nije pokrivena sminkom.

6. Muskarac koji zna da odbije jednu zenu ili kategoriju zena kao nagradu dobije jos 10. Sad cu reci nesto na ruzan nacin ali to je narodna izreka, izvinjavam se unapred: "svinja koja ne bira jabuke, zelene, zrele, crvljive, gnjile ... uvek jede samo jabuke". Ne treba srljati bas na svaku zenu, pre ili kasnije se razbeze.

@Dzimi, ne znam kako je u tvom svetu, ali u mom svetu majke mojih ortaka nisu dobre ribe. Ne zato sto ne drze do sebe, neke i jesu bile dobre ribe, nego nisu dobre iz mog ugla gledanja. MATORE.