Prijava

@The Invisible Man

E pa ondati promeni nick u visible man da te te tvoje vrsnjakinje vide i samo pici. Zdravo dete, vidi se odma'.

A ovom Vehabiji rakija sprzila mozak.

Vehbija se kao outsider rodio, te alkohol ni ne pije, egzibicionista puki! Za tesnim čarapama on ne pati, pre uživa u zagrljaju žene koja je proteklih 10 godina terala kera i sad ne može da se načudi koliko su njoj onomad današnje klinke nalik. Ima fatalizma u tome, veoma mnogo smrtnosti i ranjivosti. Emotivnog uragana. Jer opet nije pobedila, nego tera kera dalje, samo sada zna da ga tera. Čista melanholija. Međutim, kako ja rastem, raste i granica godina ispod koje žene smatram klinkama, te se stoprocentno slažem sa idejom da je to devijacija, bolest. Stoga sam probao i klinke. Može, ima svojih čari...kad ne želiš da se zaljubiš, već da impresioniraš ženu kvalitetima koje je sama sebi o tebi predstavila, a koje tvoje vršnjakinje evidentno nisu bile u stanju da uvide. Tako je Srbi, karajte klinke, budite muško, potrebno je samo da verujete u to!

A ovom Vehabiji rakija sprzila mozak.

Salim se Vehabija na razcun tvog avatara, nista vise.

A, pa nisam se baš branio, zaista ne smatram afinitet ka 16-godišnjakinjama posebno zdravim. A validnost svog stava utvrdio sam svešću o tome da zdrav nisam ni sam. Nisam želeo da zvuči kao pomahnitali hejt, žao mi je ako jeste.

A na mom avataru je, ironično, "Muška voda", sponzor prvog albuma Vehbije Ćoralića, bezalkoholna, narodna medicina za ubacivanje u prvu. :)

Naravno ni ja ne smatram da je zdravo, valjda sam do sada (u postovima) to i dokazao, celo vreme drzim pricu da je najzdravije drzati se generacijske bliskosti, ali ako klinac ima 16 godina nema nista cudno i bolesno da ne odbije svoju vrsnjakinju jer ako je on odbije nece neko drugi. Dva dana postujem i pricam jedno te i sito na ovoj temi. Gotovo.

Virtual, opusti se. Jebaceš i ti jednog dana. ;)

Virtual, opusti se. Jebaceš i ti jednog dana. ;)

hahaha, matorke nikada, virtual preferira svoju generaciju i nista vise, a tebi zelim da probas sex i sa mumijama ako te to pali. sad je stvarno gotovo.

cini mi se da pokusavate da svedete temu na "crno-belo" kada su u pitanju brojne nijanse sivog.

koje godine konstituisu matorku? tipu od 18 god matorka je ona koja ima 30. tipu od 25 matorka je ona od 45, itd.

takodje, nisu sve matorke iste. ima ih onih koje sa 45 izgledaju kao 32, zategnuto telo, negovane, u formi. s druge strane, nisu sve klinke iste. ima onih starmalih, koje su se rodile sa 45 god.

sledece, sta bi bio motiv nekom momku da ima seks sa "matorkom", odnosno zenom znatno starijom od njega? opet zavisi od vrste veze koju zeli. ukoliko je to samo seks, onda se moze podvesti kao eksperimentisanje, sticanje raznih iskustava, radolznalost, zelja da nesto nauci (ona zna on moze). ukoliko zeli ozbiljnu vezu, mozda je to zato sto svoje vrsnjakinje smatra izuzetno nezrelim i nestabilnim osobama. ako je taj momak u godinama kada se i sam trazi, mozda mu je potrebno da uz sebe ima iskusniju i stabilniju devojku, koja ce mu biti i oslonac i svojevrstan vodic. iz oba primera izuzimam podkategorije gde neko opsesivno i iskljucivo traga za matorkama (bilo za seks ili stalnu vezu). to se vec granici sa iskljucivoscu i posmatranjem spoljih predstava (kao sto su i kriterijumi tipa - mora da bude plavusa, mora da bude visoka, mora da je iz kruga dvojke, i sl). licno, takvu vrsu iskljucivosti smatram patologijom.

i na kraju, ne smemo iskljuciti mogucnost da se neko jednostavno zaljubio. iz ovog ili onog razloga, privukla ga je starija zena, u kojoj je video nesto sto do sada ni u jednoj nije, kao i ona u njemu. mozda su takvi slucajevi retki, ali neminovno postoje...

Moj skolski se ozenio zenom 15 godina starijom od sebe, u pocetku je bio odusevljen, dobili cerkicu, ali posle 4-5 godina sve je nestalo ostalo samo to detence, bar neka vajda od ovog bilmeza. A sta on radi sada? pa juri klinke, iz krajnosti u krajnost. Bolesnik.

мислим да сти сви отишли предалеко...
није човјек питао дали би јебали маторку већ ортакову кеву...
шта ако је кева уопште није много старија од вас, тј. ако се удала рецимо са седамнаест и ви сте у тим годинама онда она уопште није стара...
и да ЛЕМА послије опширног излагања у горњем посту нисам видио одговор на питање теме ел би или не би спавала са ћалетом од ортака, тј. дали ти је то падало на ум прије нег си упознала дасу из крајине?

pa malo smo prosirili temu, evoulirali je... :)

a inace, moj odgovor je: ne, nisam. ni jedan moj ortak (ili ortakinja) nema caleta koji je neki frajer. a sad, da li bih, to je vec diskutabilno, jbg, sbb kbb, mogla bih da kazem ne, nikako, ali otkud znam dok se ne nadjem u situaciji. e sad, bas zbog dase i krajne, sad kad bi se konkretno desilo da sam drugarica sa cerkom/sinom dzonija depa, i da me on muva, i kaze "natali, ja ne mogu da zivim vise bez tebe, mislim o tebi danonocno, daj mi samo malo, samo 5 minuta" ja bih mu rekla "veoma si ljubazan, zahvaljujem na ponudi, ali ne hvala, ja pripadam mom krajisniku i nikom drugom. nego, ako si zainteresovan, mogao bi da finansiras neki moj biznis!" eto. tako. :D

што ти је жена бизнисмен, одма све окреће у том смјеру... само нема џабе ни код старе бабе...
но, одговор је сасвим коректан, ни ја га не бих боље смислио...
ал ајд размисли још једном за џонија :)
шала наравински....

Nijedna zena nije izvrsila samoubistvo zbog bankrtstva. Muskarci? na hiljade i to dobrim delom zahvaljujuci zenama.

Toliko o parama i zenama.

mozda zato sto zene nisu placipicke i emosi ko muskarci. ako bankrotiramo, dovoljno smo jake da se suocimo sa tim, pokupimo delove, i nastavimo dalje... ;)))

@lemaja nije to

Mukarci su lovci i sakupljaci (nekada divljaci a sada novca), oni su zastitnici i kada zastitnicko oruzje (novac) ponestane neki se slome i samoubiju se.

Zenina podsvest radi drugacije, ona je usmerena na radjanje i ocuvanje potomstva, ako se jedan zastinik samoubije tu je drugi. Zeni je vaznija beba nego pare, amuskarac ne moze da podnese situaciju kada treba da stiti a ne moze da zastiti.

Mozgovi rade drugacije.

A ovo za placipicke, muskarci su jaci od zena, samo gledaju na svet drugacije.

stvarno bre gde ste otišli...a napisao sam da je prosto pitanje...jel bi je kresnuli ili ne?..ako ne za koju lovu bi?...došli do nekih opsesija matorkama...a mene samo zanima da li je tačno da se ljudi pale na keve ortaka, odnosno da li im je glupo ako bi morali da ih kresnu...ništa drugo...

Da citiram jednog lika iz serije maj nejm iz Erl:

Jebo si moj prvi dom, nedrugaru jedan :)

Ja sam kresnuo ortakovu kevu iz čistog zadovoljstva, bez novčane nadoknade. Mrmudeeeee, bilo nam je do jajaaaaaaaaa!

Ako, srećice moja ako... Ja sam zadovoljan kad mi je mama zadovolj(e)na, a znaš da sam zadovoljan i kad god ti nešto natakneš. Imam osećaj k'o da sam ja jeb'o :))))))

Priznaj da ćemo zajedno da jebemo ovu...kako se zove...ona...ma jebali je mi, ko da je bitno ime, sve to isti kurac. I dupe i sise i dupe i sise i dupe i sise...