Prijava

Imalo se vremena u mladosti za svakava sranja, a para nije bilo. Komšinica volela Treće oko, Denikena, Junga i sanovnike, a ja išao da čitam...

Ја сам сањао да у кућу све оће да ми уђу пашчад и мачке, а фини су били сви, него ја не волим да ми се мотају у кућу и све сам их избача' напоље... Што значи то?

Ја сам сањао да у кућу све оће да ми уђу пашчад и мачке, а фини су били сви, него ја не волим да ми се мотају у кућу и све сам их избача' напоље... Што значи то?

Malo si sebičan,to bih ti rekla.I ima li neko ko te nervira na slovo P ili M? Pomiri se sa njim,ok je čovjek.

Вјероватно има, хвала :))

Malo si sebičan,to bih ti rekla.I ima li neko ko te nervira na slovo P ili M?

Ako ti nije teško-el možeš da pojasniš tu simboliku sa slovima? Čak i Frojd je vrlo retko o njoj pričao...

Nema tu šta da se objašnjava.:) U jednom djelu u kojem je lik Frojd on sanja nekog čarobnjaka kojem je znao ime,ne sjećam se tačno davno sam čitala,međutim on nije htio da kaže o kome se radi,a sam je znao šta će da se desi.Predvidio je to da će ga prijatelj Gustav Jung "prevariti",jer je početno slovo imena tog čarobnjaka bilo na J ili G.To je stvar podsvijesti koja možda pokušava da te upozori na nešto.Imala sam sličan događaj.
Sanjala sam sestru Čije ime počinje sa T,a sledeći dan sam se posvađala sa drugom koji se preziva na T,možda je slučajnost,ne vjerujem mnogo,ali eto...

A ja sam jednom sanjao da jebem osobu čije ime počinje na P(amela) a onda narednih 3 meseca nisam dobio stvar kojoj je početno slovo P.. I što je najgore to još uvek traje..

Ако ми неко протумачи ово, сваку му дала/дао.
Дакле, долазим кући, пролазим кроз капију и крећем се ка задњем делу дворишта. Ја спазим крокодила, усерем се и почнем да бежим. Крокодил ме сустигне, устане на две ноге и почне да ми сере нешто. Ја се будим и видим да су ми кренуле сузе.
Изволите.

Da nije možda taj krokodil neko od tvojih roditelja? Moraš sam sebe da protumačiš, ko te smara i čega se plašiš. :)

Da nije možda taj krokodil neko od tvojih roditelja? :)

Јебига, да ја знам, не бих питао друге. :)
Може бити да је то, али опет ја се не разумем у снове.

A kako misliš da neko drugi zna, kad sam sebe ne želiš da upoznaš? :)

Сањао сам змије како се јебу. Упомоћ.

Па откуд ја знам, ја сам мислио да постоји одређено тумачење за крокодила који прича. :) Може бити да је и неки пријатељ или мој буразер...

Ćuti ja sam sanjao kako Bora Drljača jebe Kerleušu na svadbi u Čokešini.

A ja sam jednom sanjao da jebem osobu čije ime počinje na P(amela) a onda narednih 3 meseca nisam dobio stvar kojoj je početno slovo P.. I što je najgore to još uvek traje..

Pa,nijesi pažljiv bio.:) treba dobro da posmatraš situacije oko tebe.:)

Ja sam sanjao da idem kroz Zemunski parki(nije toliko važno valjda, al rek'o da spomenem), i odjednom počnem da gorim. Iz čista mira, nisam ni u šta upao niti se zajebavao. Šetam i jednostavno počnem da gorim i tako par minuta. I odjednom se probudim, i krenuše mi suze. Žešće sam se usrao.
Šta to može da znači?

Filozofe, previše se angažuješ na poslu/fakultetu/zabavi, uspori malo...

Vidi stvarno, jebote. Hvala. :)

А мени неко да помогне?

Ja sam sanjala da se vozim sa dva druga u nekom oldtajmeru(u snu je pripadao mom ocu) i ovaj drug što je vozio udari u neku ogradu i ja izlazim i krećem da se derem na njega.U tom trenutku pojavljuje se jedna moja bivša drugarica koju ne podnosim,nimalo je ne volim i ona se smije što je auto izudaran i ja se zalećem i udarim joj šamar from the back of the right hand.I tu se osjetim jako lijepo,a njoj se svi sprdaju.Šta bi to moglo da znači?
Inače nikog nijesam nikad ošamarila,a voljela bih.:)