Bendovi i izvodjaci koje volite

1. Rhcp, Nirvana, Pearl Jam, Foo Fighters, Džimi Hendriks, Džon Frušante, Led Cepelin, Ac/Dc, GnR, Ramones, Blek Sabat, Metalika, Erik Klepton... ima ih još ali ne mogu da se setim trenutno

2. Riblja Čorba, AC/DC, DIO, Iron Maiden, Zabranjeno Pušenje, Azra, Judas priest, Tenacious D, Klepton, Black Sabbath, Ramones, Rise Agaist, Alter Bridge, Iced Earth, Parni Valjak, Metallica, Alice in Chains, Blind Guardian, Flogging Molly, Foo Fighters, Nirvana, Pearl Jam, Black Stone Cherry, Audislave, Dickinson, Creedence Clearwater Revival, Ignite, Millencolin, Nickelback, Motorhead, Van Halen, Poison, Inspektor Blaža, Scorpions, Sex Pistols, Shinedown, Skid Row, Def Leppard, Steel Panther, Tony MacAlpine, Thin Lizzy, Third Eye Blind, Lynryd Skynryd, Aerosmith, 3 Doors Down, Heaven & Hell, Hladno Pivo, Edguy, Dropkick Murphys, Deep Purple, Pink Floyd, Genesis, Godsmack, Stone Temple Pilots, Megadeth, Atheist Rap, Aerosmith, Dire Straits, Led Zeppelin, Two Gallants, Ugly Kid Joe, The Answer.. Bla, to je ukratko.

3. Pink Floyd - Speak To Me/Breathe and On The Run

http://www.youtube.com/watch?v=o6yCbtXzj-U

4. AC/DC
    Arctic Monkeys
    Disciplina kičme
    Gallows
    Franz Ferdinand
    Foo Fighters
    Green Day
    Guns N' Roses
    Helmet (imam ih odavno u kompjuter, ali su tek odnedavno počeli da mi se sviđaju)
    Jet (jer su pravi rok bend i prave prave rokerske pjesme)
    Iron Maiden (al su nekako počeli da mi se penju na kurac, planinari jebeni...)
    Kaiser Chiefs
    Motorhead
    Metallica (jer su bolji n puta od "najboljeg metal benda svih vremena" Iron Maidena)
    Muse (jer su moja muza (lažem, ja ovo samo da se pofalim mojim znanjem anglosaksonskim jezikom)
    Papa Roach
    Partibrejkers (reče mi jedan muzičar (ili je bio pjevač, nebitno) da je Milan Mladenović reka Canetu da je vrstan tekstopisac (a Milan je svašta pričao kad bi se ufiksao), odatle filozofija u njihovim pjesmama)
    Rage Against the Machine (jer su nikad dosadni)
    Rammstein (Heil yeah!)
    Red Hot Chili Peppers (prvo zbog gitare, pa onda zbog Entonija Kidisa)
    System of a Down
    Tenacious D
    The Clash
    The Killers (ma kolko god im nove pjesme bile pop i sranje, uvijek ću ih slušat zbog Read My Mind, da l sam šaltao kanale il sam prolazio kroz sobu dok je išla ta pjesma, ne znam, a nije ni bitno, uglavnom, odsluša sam je do kraja i postao njihov obožavalac)
    The Hold Steady (naratorski rok, jer pjevač zapravo ne pjeva, više je narator, a i sviđa mu se njegov boja glasa)
    The Hives ( i oni i Green Day su komercijala, al dobra, što je barem ja mislim bolje nego da nisu komercijala, ali da su loši)
    The Offspring (njih slušam od ranog djetinjstva, pa mi se ogade, pa im se opet vratim i tako ukrug)
    The White Stripes (važi isto što i za The Offspring, s time što njih nisam sluša od djetinjstva, no neđe od punoljetstva)
    Turbonegro (o njima ne bih trošio riječi, samo sluh)
    Zabranjeno pušenje (ali samo ako je Nele za mikrofonom, Pušenje posle njega treba zakonom zabranit)
    Weezer (jer su jebeno dobar rok bend).

5. Slipknot - jer prave prejebanu muziku i jer je Corey prejeban pevac, bez obzira sto se glupiraju sa maskama
    SOAD - jer su im tekstovi ostriji od katane
    Serj Tankian - muzicki genije
    RHCP - po meni najkompletniji bend, mada videcemo kako ce biti bez Frusciantea
    Nickelback
    Green Day - ali starije stvari, ovaj novi album je zesca komercijala
    Linkin Park - samo Meteora i Hybrid Theory, ne znam sta se desilo sa njima posle toga
    Stone Sour
    Rise Against - u danasnje vreme retko dobar pank bend
    Flogging Molly - jebeni genijalci!
    EKV
    Papa Roach
    Good Charlotte - jes' da su nakaze i da se vucaraju sa Paris Hilton i njoj slicnima, ali su dobar bend
    Foo Fighters - Dave Grohl > Kurt Cobain
    Editors
    Snow Patrol - omiljeni britanski bend
    Seether - wicked
    Rammstein
    The Killers - sto kaze Meso, oni su neki budjavi pop, ali imaju 5-6 odlicnih pesama koje mi se bas svidjaju
    3 Days Grace - mracni, ali moze da prodje
    3 Doors Down
    30 Seconds To Mars
    Muse - uzivo=perfekcija
    My Chemical Romance - Emo su, ali sta sad
    Shinedown
    Theory of a Deadman
    The Offspring
    The All American Rejects

6. Drowning pool
    Soil
    Disturbed
    Slipknot
    Stone Sour
    Godsmack
    Seether
    Cavalera conspiracy
    In Flames (noviji albumi)
    Rage Against the Machine
    Ritam Nereda

7. Ljudi,ja citam i ne verujem...da li je moguce da niko od vas ne slusa OASIS??? Po meni,ubedljivo najbolji bend,koji je do skora postojao.Imaju u sebi neki smek,trunku Bitlsa,pomesanu sa svojim fazonom,Tako da:
    Oasis,pa veliki razmak,pa sledeci:
    RHCP,
    James Blunt,
    Film,
    3 doors down,
    Placebo...

8. Металика, Азра... Ниједан другом бенду нисам слушао редом дискографију

9. Koliko vidim, ovde sve metalci. Pozdravljam većinu bendova koje ste ovde naveli, ali dodao bih Manowar, jer imaju nekoliko dosta jakih pesama među kojima je "Heart of Steel" ubedljivo najbolja.

10. Ја бих додао Никлбек, и Аудиослејв, И нарафски СОАД... они љуште!

11. У јебо те па ја сам и Пеперсе одслушао ихахај! Значи и Пеперси!

12. EKV
    Goblini
    Traband (ceska grupa)
    Joy Division
    Immortal
    Death
    Tool & Puscifer
    dakle, razno :D

13. EKV, Šarlo akrobata, Depeche Mode, The Beatles, Morphine, The Cure, David Bowie, Ministry, Madrugada, Th' Legendary Shack Shakers, Stevie Wonder, The Doors, Kraftwerk... ima tu svašta... :)

14. Anal Cant
    Anal Nosorog
    Anal Nathrak
    Analni Karakter
    Birdflesh
    Dying Fetus
    Anathema
    exit 13...

15. Doors
    Pink Floyd
    Enigma
    Travis
    Cake
    The Real Mckenzies
    Bad Religion
    Flogging Molly
    Vaya con Dios
    Queen
    Deep Purple
    System of a Down
    Buena Vista
    -----------------
    Volim najrazličitije stilove muzike, i mislim da je fuzija, mešanje stilova i žanrova nešto najbolje i najsvežije za muzičku scenu uopšte...

16. http://www.youtube.com/watch?v=cvgUdrzGNys&feature=related

IDEMOOOOOOOOOOOOO KOLING MISTER VEEEEEEEJNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

17. Ђомла, недоступно :)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.