Дуга коса-привилегија,мода,позерај или нешто више?

1. Nisam metalac (sto se vidi po izboru muzike), a nista od narkotika nisam ni probao u zivotu. Nekada sam bio pusac duvana, alkohol umereno. Pitajte Janu o tome sta misli da li su muskarci sa dugom kosom sexy. Uostalom, ja znam da jesu jer ne mogu da se oslobodim zenske navalice.

2. Jbg, stvar ukusa. Imam ja drugaricu koja otkida na dugu kosu, to joj je baš muževno, divljački i to. Ja ne gotivim. Eventualno neka pečurka Beatles, ili sl. ali duga mnogo ne. U svakom slučaju ako nisi metalac nisi ni narkoman, kosa nema veze. Predrasude rules.

3. Navika. A i svi mi zavide, jbg. :)

4. Za žene: zavisi od godina, stila i sveukupnog izgleda, mada preferiram dugu kosa. Imala sam kratku, dugo, dugo, i ne bih više nikad, iako mi je dobro stajala.

Za muškarce: neko je već rekao nešto slično, ali šta smeta - najdraže metamorfoze su mi one kad muškarac ošiša svoju dugu kosu. Kako zablistaju, bokte! Ne svi, naravno. Ružni bolje da nose dugu, to im ipak obezbjeđuje neki kulerski izgled. Ne svma, naravno.

Ubjedljivo najgore: dužine ispod brade, tako do ramena. Ni tamo ni ovamo.

5. Duga kosa je magija.

6. Duga kosa je zavjera!

7. Ne znam da li ste primetili, ali većina devojaka ima ružan i izdeformisan oblik glave, to se vidi kad zavežu kosu.

Па ако су у већини, онда ваљда та мањина има издеформисан облик лобање? :)

8. Само масони и шејпшифтери носу дугу косу...

9. Nosi i Rambo a nije mason. On je gerila! Ostali kosijaneri su zavjera!

10. Ne znam da li ste primetili, ali većina devojaka ima ružan i izdeformisan oblik glave, to se vidi kad zavežu kosu.

U ocima jedne zene sve ostale su ruzne i deformisane. Ovo je jedan sasvim normalan zenski komentar. Meni su sve zene lepe i nijedna nije deformisana.

@kizo oladi malo sa tim Rambom.

11. Iako moj najveći uzor Ipče Ahmedovski fura kosijaner fazon, zbog kog su ga i zvali Mali Rambo, ja numem da puštam kosu, em mi slabo raste, em ne raste gde treba. Onda sam rešio da se šišam na nulu, jer sam shvatio da mogu da budem pravi ipčeovac i bez kose. Inače, farbao sam se jednom, jer sam čuo da vaške ne idu u farbanu kosu, i eto, prvi narodni lek koji ima dejstvo. Provereno.

12. brate, pa zar nije prsotina od frizure? :) apsolutni mast hev :)

13. Nisam metalac, nisam narkoman, al nisam ni Rambo, al Rambo nema dugu kosu, on je samo jebeno čupav.

14. Muškarci sa dugom kosom = Sačuvaj Bože!

15. Ma boli me uvo šta ko misli, imam dugu kosu, nemam perut, i šajti se kosa :D

16. Имам и ја,не знам шта ће ми,али ето имам је.Мислио сам да скидам све за који дан

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.