Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
O, Peki, pa neka ti je sa srećom :)
Vala bas. :)
Mislim da se naslov knjige 'Vanity fair' ( 'Vašar taštine') savršeno uklapa u trenutnu situaciju na sajtu...
Da, i ironija je sam naziv teme oko koje se digla prasina!
бзбз ззбз
Da... A šta ćeš, takvi su ti ljudi... Sve shvataju previše lično, uvrede se za svaku sitnicu, vređaju jedni druge i tako u krug...
Ali...ko su Dunjice slatkice? :))
Ne razumem, Mar? :))
Neće niko da se naljuti ako na ovoj temi kažem da jebem mnogo snažno?
Kiko, napiši šta god želiš, što se mene tiče...
Forget, samo ukucaj Dunjica slatkica i citaj defke i komentare, mene je stomak zaboleo od smejanja. A ona je dupli i iza nje se krije par osoba. :)
Kako ti to znaš, Mar? :) Jao, ovde jedina ja ništa ne znam...
E, ja jebem mnogo dobro, često, dugo i extremno jako! Ko ima nešto protiv mene, neka zna da nikad neće imati tu čast da oseti kako ja jebem. Nikad neće doživeti najmoćniji osećaj ovozemaljski.
Pa pretpostavila sam, posle mi je jedna osoba to i potvrdila, videces u komentu i koja, ali nista vise od toga ne znam...
http://vukajlija.com/frikovi-na-netu/33420 :)))
E, nasmeja me ko god da je :)))
Eh, da je takvih duplih vise... Svaki put mi je smesno kada to citam. :)))
Odoh sada, vreme mi je...
Laku noc. :))
snavagdsfga jkčjgačre gjrvdfgadfgd ffdg
Laku noć, Mar, lepo spavaj :)) Fino smo se ispričale :)
nemoj da mi kvariš jebački koncept. Ušao sam u seriju. :)
Znaš šta, Kiko, ti radi ono što najbolje umeš, niko te ne dira :) Ima ovde mesta za sve :)