Jeste sajt, ali sajt na kom ljudi pokušavaju da se predstave kao mnogo važni, da izgrade imidž, da steknu popularnost i poštovanje... Oni to nemaju u normalnom životu, žato me i ne podnose jer samo čovek, koji to ima, može da se na internetu ponaša kao ja. Ona lullaby, koja se mnogo kurči, verovatno je isfrustrirana jer je niko ne jebe, pa se ljuti na mene kad pominjem jebenje. Iskreno, ja bih joj pomogao da sve to prevaziđe jer sam dobar čovek, ali ipak joj neću pomoći jer nisam navikao da jebem ružne ribe.
Ali, moderatori će uvek da kažu da rade svoj posao, ja razumem i to, jbg, imaju neku odgovornost čim su se prihvatili funkcije... A ko je kakav u stvarnom životu, to ne može tek tako da se zaključi... Ljudi su različiti i svakome smetaju različite stvari. Ne znam, neću da se mešam, kratko sam ovde, nisam toliko ni upućena ko s kim, kako, zašto...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
to mi se sviđa. :)
Pa, znam, vidiš kako nađem rešenje :)
Kad odem sa vukajlije nemojte da me zaboravite. :)
Kad bre da odeš? :)
Treba da me banuju.
Stvarno? Na koliko?
Verovatno za stalno. Videću sutra kad ih budem iznapušavao i raskrinkao.
Joj... Nije valjda dotle došlo? Razmisli još malo, mislim, ovo je samo jedan sajt, nije ništa toliko lično...
Jeste sajt, ali sajt na kom ljudi pokušavaju da se predstave kao mnogo važni, da izgrade imidž, da steknu popularnost i poštovanje... Oni to nemaju u normalnom životu, žato me i ne podnose jer samo čovek, koji to ima, može da se na internetu ponaša kao ja. Ona lullaby, koja se mnogo kurči, verovatno je isfrustrirana jer je niko ne jebe, pa se ljuti na mene kad pominjem jebenje. Iskreno, ja bih joj pomogao da sve to prevaziđe jer sam dobar čovek, ali ipak joj neću pomoći jer nisam navikao da jebem ružne ribe.
Ali, moderatori će uvek da kažu da rade svoj posao, ja razumem i to, jbg, imaju neku odgovornost čim su se prihvatili funkcije... A ko je kakav u stvarnom životu, to ne može tek tako da se zaključi... Ljudi su različiti i svakome smetaju različite stvari. Ne znam, neću da se mešam, kratko sam ovde, nisam toliko ni upućena ko s kim, kako, zašto...
Ma, ok. Izvini što te smaram ovim.
Ma, ništa, opušteno... Samo probaj da na to gledaš kao da se nije desilo, mislim, zbog sebe...
Laku noć i dobro jutro...
'Bro jutro. :)
Dobro jutro :)
Ooo,dobar jutar svima :)
Poranila si?
Danas sam ostala kod kuće,pa koristim priliku :)))
Nisi valjda bolesna?
Ои!
:))